Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Perfektní tváře? / foto: Star Magazine

Tváře z kusů celebrit. Líbí se vám?

Co se stane, když zkombinujete modré oči agenta 007 Daniela Craiga, nos Leonarda DiCapria a ústa třeba… Matta Damona? A když si podobně pohrajete i s ženskou tváří? Opravdu dostanete tu nejlepší vizáž?

V současné době se hodně diskutuje o plastických operacích. Lidé je volí, aby buď vylepšili svůj aktuální vzhled, nebo k nim sáhnou, aby se co nejvíce přiblížili svým filmovým nebo hudebním idolům. Ženy chtějí mít ústa Angeliny Jolie, líce Keiry Knightley či nos hvězdy seriálu Chirurgové Katherine Heigl.

 

Muži se zase chtějí podobat neohroženému Bondovi, tedy herci Danielu Craigovi, nebo jeho hereckému kolegovi Leonardovi DiCapriovi. Že taková kombinace ale nemusí vždycky dobře dopadnout, to zjistil americký magazín Star. Pustil se do počítačové simulace a představil mužskou i ženskou tvář sestavenou z idolů davů. A výsledek opravdu nebyl příliš povedený…

 

U mužů si Star vybíral podle průzkumu plastických chirurgů Toby Mayera a Richarda Fleminga z Beverly Hills. Ti před časem zjišťovali, komu by se muži chtěli připodobnit a jaké části obličeje by si od svých idolů vypůjčili. Na stejnou otázku odpovídaly i ženy. Star dal přání těchto lidí dohromady a na fotografii vidíte výsledek.

 

Mužskou tvář vedle Craigových očí, DiCapriova nosu a úst Damona tvoří ještě čelist Christiana Balea a vlasy Johna Stamose. Samozřejmě nechybí ani kus z George Clooneyho. Co myslíte, vypadá to pěkně?

 

Žena byla zase vytvořena vedle zmíněných hereček ještě z očí Katie Holmes, své přidala i Carrie Underwood a blonďaté vlasy dodala Jessica Simpson.

Líbí se vám tyto tváře?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 223