Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
kávovar ilustrační obrázek / foto: shutterstok

Dobrou kávu si můžete připravit i sami doma nebo v kanceláři

Pro přípravu dobré kávy není třeba someliérského kurzu. Stačí mít opravdu jakostní kávu a kvalitní kávovar.

Jedničkou na trhu s kávovary je švýcarský výrobce JURA, jenž dokázal propojit inovativní technologie s absolutním výsledkem. Voňavé a chutné nápoje dovede připravit kávovar JURA v domácnosti, kanceláři, kavárně, restauraci i ve větším provozu. Záleží jen na spotřebiteli, který z výrobků JURA E8, JURA E6 nebo JURA A1 si vybere. Pojďme se podrobněji podívat na jednotlivé kávovary, jejich využití i způsob přípravy kávy.

Kávovary JURA patří také do kaváren a restaurací

Chutná káva z kávovaru se připravuje propracovaným systémem založeném na procesu spařování. Kávovary JURA využívají Intelligent Pre Brew Aroma Systém, jenž zajišťuje dokonalé uvolnění aroma a chuti, a tím získá z každého druhu kávy jen to nejlepší. Znalci i začátečníci si mohou vychutnat také malé kávové speciality, jako jsou ristretto a espresso. Co se týče kávovarů do domácnosti, můžete si vybrat mezi modely JURA E6, JURA E8 – ten dovede i mléčné speciality – a cenově nejvýhodnějším JURA A1. Svojí kapacitou postačí několika členům domácnosti i návštěvám či větším party. Do kancelářských prostor, kaváren a větších podniků, kde po kávě touží mnoho zaměstnanců, se hodí velkokapacitní kávovary typu WE6, WE8 s objemnými zásobníky na vodu i samotnou kávu.

Vybírejte si kávovar podle jeho ovládání a kapacitních možností

Kávovar JURA A1 se pyšní moderním a kompaktním tvarem, má rychlý, tichý a výkonný mlýnek a systém P.E.P. (pulsní propaření) pro silné aroma a bohatou pěnu. Model JURA E6 je vybaven zdokonaleným impulzním extrakčním procesem P.E.P., jenž je jediným svého druhu na světě. Optimalizuje dobu extrakce a zaručuje nejlepší aroma i v případě krátkých kávových specialit. S kávovarem JURA E8 dokážete připravit až dvanáct nápojů. Jeho revoluční ovládání umožňuje oproti jednodušším modelům připravit nápoj pouhým jedním stiskem. Má vysokou výpusť na mléčné speciality – lze použít více než 15centimetrovou sklenici na latte macchiato - a možnost použití i mleté, třeba bezkofeinové, kávy. Tyto složitější modely se proto hodí do restaurací a kaváren, kde se počítá s větším počtem zákazníků a potenciálních zájemců o opravdu dobrou kávu.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze