Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Scarlett Johansson / foto: wallpapergate.com

Rande se Scarlett Johansson na prodej!

Líbí se vám blonďatá kráska Scarlett Johansson? Chtěli byste se s ní setkat tváří v tvář? Můžete, pokud vyhrajete v dražbě na eBay.

V současnosti to stále ještě nestojí balík, ale přihazovat se bude ještě devět dnů a pár hodin k tomu. Konec aukce je 12 března. Nyní je výše příhozu okolo dvou stovek amerických dolarů, dá se ale čekat, že o rande se Scarlett bude zájem a suma se ještě řádně zakulatí. Přihazuje se na této stránce na eBay.

 

Vítěz aukce získá vedle setkání se Scarlett na premiéře filmu „He´s Just Not That Into You“ také dva lístky na zmíněný film. Premiéra se odehraje letos v červenci buď v New Yorku nebo Los Angeles. Místo ještě nebylo přesně určeno.

 

Vedle toho čeká na výherce vůz se šoférem, který ho doveze k červenému koberci pro celebrity. A aby byl dojem hvězdy dokonalý, je v ceně i úprava zevnějšku od vyhlášených stylistů.

 

Scarlett to celé samozřejmě nedělá proto, že by jí snad došly v kasičce peníze na nákladný život superstar. Peníze půjdou na charitativní účely, mají pomoci chudým a hladovým v oblastech postižených ničivým tsunami, zejména na Srí Lance a v Indii.

Zkusíte své štěstí v aukci?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 58