Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Svatba / foto: Shutterstock

Oslavujte sňatek i narozeniny stylově!

Také si vzpomínáte na dobu, kdy veškeré oslavy probíhaly výhradně ve vašich domovech a celá organizace i sebevětší akce spočívala na vašich bedrech?

Máte ještě v živé paměti, jak těžké bylo zajistit dostatek občerstvení, místa nebo třeba vhodnou hudbu? Možná ještě teď vám z toho běhá mráz po zádech a zařizování jakékoliv události se vyhýbáte jako čert kříži.

Už nemusíte propadat panice, když se někomu z vašich blízkých nebo i vám samotným blíží významný den hodný oslavy. Svěřte se do rukou odborníků.

Romantická svatba

Svatba jistě patří k nejdůležitějším milníkům v životě snad každého muže i ženy. Přesto se jedná o dost stresovou záležitost. Jen uvažte, co vše je třeba zařídit, na co všechno je nutné myslet! Tak rádi byste se soustředili pouze na to nejdůležitější a těšili se. Svatba v Praze vám umožní přesně to, po čem toužíte. Nechte si připravit dokonalou výzdobu i pohodlné ubytování. Máte-li specifické požadavky na občerstvení, nebojte se chtít například vegetariánské menu. Svatební hostina Praha připraví rauty, zařídí servírování i oblíbené grilování. Řekněte jasně, jaké služby požadujete, co si představujete pod pojmem dokonalá svatba. A vaše přání bude splněno.

Narozeniny malých i velkých

Jestli vás děsí křik malých kamarádů vašeho dítěte v malém bytě a dětská narozeninová party se tak dosud musela odehrát jen za přítomnosti nejbližší rodiny, pak v letošním roce udělejte výjimku. Oslava narozenin Praha může probíhat v pronajatých prostorách. Jídlo i pití bude obstaráno a vám nezbude nic jiného než se jen bavit.

 

 

Důležité konference i podnikové akce

Školení, semináře i teambuldingové akce se stávají stále častěji běžnou součástí managementu podniků. Firemní akce Praha zajistí hladký průběh. Velkou výhodou je ubytování přímo na místě a dostatek parkovacích míst zlepší náladu nejednomu návštěvníkovi. Konferenční prostory Praha jsou vybaveny špičkovou technikou pro efektivní předávání informací přísedícím nejen poslechově, ale i vizuálně.

Jen tak na večeři

Někdy je fajn vypustit každodenní vaření a zajít do luxusně zařízené restaurace, kde se vaše chuťové buňky dostanou do ráje. Restaurace Praha 9 má nejen lákavé menu. Připraví speciality české i mezinárodní kuchyně. Zajímat vás bude jistě bezbariérový přístup nebo dětský koutek pro vaše ratolesti. A ti z vás, kteří rádi trávíte čas na čerstvém vzduchu, je možnost posezení na venkovní terase splněným snem.

K tomuto článku není otevřena diskuze