Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Příjemné posezení na zahradě / foto: Shutterstock

Prodlužte si příjemné chvíle na zahradě

Určitě si pamatujete, jak jste minulé léto seděli s rodinou dlouho do noci na zahradě a vyprávěli si ty veselé historky, které jste všichni slyšeli už stokrát. A vzpomínáte, co vás tenkrát zahnalo do domu?

Nejspíš to byla zima. Letos si díky dece a kvalitnímu podsedáku můžete povídat až do svítání. Buďte připraveni na sezónu a nenechte se omezovat chladem.

Silné a kvalitní podsedáky na židle jsou vyráběny v České republice. Náplň tvoří foukaný polyuretan a potah je vyroben z příjemné 100% bavlny. Univerzální čtvercový tvar se hodí nejen na zahradní nábytek. Kde všude je můžete využít? Vaší fantazii se meze nekladou!

Zahrada

Díky měkkým sedákům může být i plastový zahradní nábytek pohodlný. Tyto šedé sedáky ve velikosti 50x50cm snadno zakryjí celou sedací část a tkaničky ho udrží na místě, i když svou židli budete zrovna přesouvat za sluníčkem. Sedáky mají i estetickou funkci. Tmavý ratanový nábytek pomohou rozsvítit bílé sedáky. Jen pozor na déšť. Dlouho by trvalo, než by po dešti byly zase suché.

Plánujete léto plné pikniků a povalování na dece? Přibalte s sebou i tmavě hnědý prošívaný sedák. Pokud se trochu ušpiní, nebude to tolik vidět. A navíc vám při koukání do sluníčka bude měkkým společníkem. 

Kuchyně

Barevné sedáky na židle je možné sehnat velice levně. V kuchyni tak můžete s příchodem jara nebo zimy snadno změnit celkovou barevnost. Cena se pohybuje od 60 korun za jeden kus. Mimo klasických čtvercových jsou k dostání i kulaté sedáky na židle. V případě, že neplánujete často měnit vzhled kuchyně nebo jídelny, vyberte si nadčasový tmavý vzor. Sedák s tmavým podkladem a světlým ornamentem se jen tak neokouká.

Dětský koutek

Děti budete k dlouhému vysedávání na židli přemlouvat těžce. Připravte jim tedy prostor na hraní tak, aby je bavil a zároveň neprochladly od podlahy. Spousta barevných sedáků může pomoci při stavění bunkru nebo jako měkká podložka při čtení pohádky. Takové využití sedáků na židle děti určitě ocení.

Jak vidíte, využití podsedáků je opravdu široké. Zvát na večírek pouze tolik lidí, kolik je doma míst na sezení? To by byla velká škoda! Mít pár měkkých sedáků, kterými uděláte i sezení na podlaze pohodlné, se vždycky hodí.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze