Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rustikální kuchyně / foto: Shutterstock

Rustikální kuchyně se vracejí na výsluní

Zhlédli jste se v rustikálním nábytku? Nedivíme se. Je osobitý a má svůj šarm. Obzvláště kouzelná může být rustikální kuchyně, a to i v paneláku.

Rustikální kuchyně bývají stylové a jako takové v podstatě nestárnou. Ještě donedávna jste se s nimi mohli setkat jen v chalupách a rodinných domech. Současné moderní rustikální kuchyně ovšem mají své místo i v panelákových bytech. Nevěříte?

Rustikální kuchyně v rodinném domě i v paneláku

Vždy totiž záleží na výrobci. Obraťte se na skutečné odborníky, jež mají rustikální kuchyně v malíčku, vyrobí vám na míru kuchyni, jež sedne do každého interiéru. Jedním z nich je brněnské kuchyňské studio Gabon, v jehož portfoliu jsou kuchyně na míru všech stylů, ty rustikální samozřejmě nevyjímaje.

 

Nebojte se moderních technologií a spotřebičů

Rustikální kuchyňská linka také bývá velmi zdobná a samozřejmě v ní je místo pro moderní technologie a elektrospotřebiče, které je možné předem zakomponovat do celkového designu.

Výhody rustikální kuchyně

Rustikální kuchyně oplývají notnou dávku šarmu. V takové kuchyni se jednoduše cítíte dobře. Zřejmě za to může teplé dřevo, jež v ní převládá, které dokáže zahřát celý okolní prostor. Běžné je sukové, většinou ořechové či olšové, masiv, dýha či různé umělé povrchy imitující dřevo. Z barev jednoznačně vládnou teplé odstíny hnědé a béžové.

Sestavte si vlastní kuchyň

Nejste-li si jisti, zda-li by se právě rustikální kuchyně hodila do vašeho interiéru, můžete využít speciální program již zmíněného kuchyňského studia Gabon při jeho návštěvě, jež vám rychle zobrazí kombinaci různých kuchyňských prvků a barevných variant.

Návrh kuchyně zdarma

Následně doporučujeme obrátit se na službu Návrh zdarma u vás doma, v rámci kterého vám odborníci studia na základě osobní návštěvy doporučí nejvhodnější řešení. A pak už se jen můžete na svou novou kuchyni snů těšit. A i na první pokrm, který v ní připravíte. Nechte se inspirovat již dnes.

K tomuto článku není otevřena diskuze