Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kávovar JURA / foto: www.svycarskekavovary.cz

JURA jde se svými kávovary ještě dál

Co byste očekávali od moderního kávovaru? Rychlou přípravu lahodné kávy stisknutím jediného tlačítka? To jste dost skromní.

Dnešní kávovary toho umí daleko více a byla by velká škoda si tyto možnosti neužít, když jsou k dispozici. Najdete je třeba u švýcarské značky JURA.

Švýcarská firma JURA vyrábí kávovary již od roku 1931. Od té doby sbírá nejen spokojené zákazníky, ale i prestižní ocenění. Své výrobky stále vylepšuje a díky tomu se drží na inovační technologické špičce. Milníků bylo nespočet. Například v roce 1979 vznikl první kávovar JURA s dálkovým ovládáním. V roce 2001 přišel dotykový displej. 2007 se zapsal jako rok nejtenčího kávovaru na světě. A letos? Nějaké novinky by se také našly.

Nejoblíbenější model dostal novou výbavu

Mezi úplně nejoblíbenější kávovary značky JURA patří model E8. Jenže i na tom nejlepším je stále co zlepšovat, a tak byl zase trochu inovován. Mimo jiné je nyní dostupný i ve tmavé variantě, kterou najdete pod označením JURA E8 Dark Inox. Změnil se však také zevnitř.

To, co zákazníci znali a milovali, zůstalo zachováno. Stále je dostupná funkce One Touch, díky níž lze veškeré nápoje připravit stiskem jediného tlačítka. Využívají proces pulzní extrakce i inteligentní vodní systém komunikující s filtry CLARIS Smart. Všechno funguje jednoduše, pohodlně a přehledně jako doposud.

Výběr nápojů je ještě větší

Doposud uměl kávovar JURA E8 připravit ristretto, latte macchiato, espresso a flat white. Nyní přibyly ještě espresso doppio a espresso macchiato. Umí připravit rovněž horkou vodu na zelený čaj. Nové modely jsou také vybaveny tryskou na jemnou mléčnou pěnu G2. Rozdíl mezi cappuccinem z kávovaru JURA a od vyškoleného baristy tedy poznáte jen stěží!

Zajímavou a užitečnou funkcí je také možnost propojit si kávovar s telefonem a přes něj si nastavit údržbu či sledovat statistiky. Moderní kávovary toho prostě a jednoduše umí hodně.

K tomuto článku není otevřena diskuze