Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Plastická chirurgie / foto: Shutterstock

Nechte se vymodelovat k dokonalosti

Americký a západoevropský ideál krásy je ve své podstatě nekompromisní. Útlý pas a ňadra dmoucí, tedy míry 90-60-90, žádné břicho ani stehna, povislé kontury ani vrásky. Zkrátka žena jako ze žurnálu se vším všudy.

Je-li i toto váš ideál krásy, chcete-li uspět ve světě showbyznysu, nebo to už zkrátka není takové, jako to kdysi bývalo, je na místě začít se sebou něco dělat. Zdravě jíst, cvičit, popřípadě se svěřit do rukou špičkových plastických chirurgů, jež člověka (nejenom ženy, ale i muže) vymodelují od hlavy až k patě. Tu přiberou, jinde zase uberou. Sledujete pořad O deset let mladší? Ten je toho důkazem.

Mladá, krásná a výkonná

Plastická chirurgie nebo-li plastika je oborem, který v současné době zažívá boom v tom pravém smyslu. Nároky společnosti jsou totiž dost vysoko. Trend velí být mladý, krásný a výkonný pokud možno co nejdelší dobu. A tomuto trendu se ti, kteří chtějí uspět, zkrátka musí podvolit. Nebo jednoduše chtějí přistoupit na hru i její pravidla. Plastická operace je pak jedním z mnoha nástrojů, který nám nabízí pomocnou ruku. 

Svěřte se do rukou profesionálů

Asi vás nemusíme upozorňovat, že rozhodnete-li se pro plastickou operaci, tedy invazivní zákrok se svými riziky, měli byste se svěřit do rukou skutečných profesionálů, jež mají patřičné reference a zkušenosti. Skutečně špičky v oboru najdete například na klinice Aesthevita specializující se na plastické operace obličeje a prsou. Tamní profesionálové se však směle a s výsledky pouštějí i do zákroků zaměřených na úpravy hýždí, paží, stehen, břicha, boků a kolen stejně jako metod estetické dermatologie. Těžko byste zkrátka na svém těle našli část, kterou by nedokázali vylepšit.

Chcete lepší prsa?

Největší popularitě se však těší plastika prsou, ať již se jedná o jejich zvětšení (augmentace), nebo naopak zmenšení (mammaplastika). Zvětšení prsou je možné buď prostřednictvím silikonových implantátů, nebo vlastním tukem. Zákrok, během kterého se implantáty vkládají pod velký prsní sval, či prsní žlázu, je prováděn pod celkovou anestézií a netrvá déle než dvě hodiny. Počítejte ovšem s několikatýdenní rekonvalescencí.

Zpevněte svá ňadra vlastním tukem

Další cestou k pevnějším ňadrům je metoda zvaná lipotransfer, v rámci které se ňadra zpevňují vlastním tukem, tedy látkou, která je dané ženě vlastní, čímž je maximálně eliminováno riziko, že organismus cizí látku nepřijme. Tuk se jednoduše ženě odebere z jiné části těla, na němž přebývá (například z hýždí) a přenese se do míst, kde se ho nedostává (tedy do ňader). Výsledkem pak je více než zvětšení prsou o několik velikostí spíše jejich zpevnění. Věřte, že i to je mnohdy dostačující. Žádné změny by neměly být násilné a změny na těle už vůbec ne.

K tomuto článku není otevřena diskuze