Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Slevové kupóny / foto: Shutterstock

Nakupujte výhodně na Cellbes díky slevovým kupónem

Hledáte obchod, kde můžete nakoupit trendové pánské a dámské oblečení, boty nebo módní doplňky výhodně a jednoduše? Navštivte Cellbes.cz a objednávejte v e-shopu nebo prostřednictvím katalogu.

Znáte Cellbes.cz?

Internetový obchod Cellbes představuje trendové kolekce i nadčasovou klasiku v široké paletě velikostí od 36 až do 64. Dámské a pánské oblečení, obuv, módní doplňky a také nádherné bytové dekorace. Dobře padnoucí střihy a příjemné materiály jsou zárukou, že se v nich budete cítit vždy stylově a pohodlně. A to vše ve švédské kvalitě.

Tato značka je v módním světě známa již více než 60 let. Vznikla ještě v roce 1949 v malém městě Boras na jihu Švédska jako malá firma mladých novomanželů, kteří se ve volném čase věnovali zásilkovému prodeji japonského ložního textilu. Dnes patří značka Cellbes do obchodní skupiny Consortio Fashion Group AB a po úspěšné akvizici několika evropských společností z německého koncernu Quelle v lednu 2010 má zastoupení již v 12 zemích včetně Česka.

Proč nakupovat na Cellbes?

- Široký sortiment zboží. Pánská a dámská móda, ale i sortiment z oblasti bydlení - to vše vás čeká nejen na stránce www.cellbes.cz, ale i v tištěném katalogu.

- Módní inspirace. Každou milovnici módy určitě potěší inspirace kreativních módních blogerek přímo na stránce e-shopu, ale i na Facebooku a Instagram Cellbes.cz.

- Kvalitní zákaznický servis. S objednávkami vám rádi pomohou zaměstnanci zákaznického servisu od pondělí do pátku mezi 7:00 a 20:00 h. Samozřejmostí je také možnost kontaktování e-mailem.

- Různé možnosti platby. V e-shopu můžete platit na dobírku nebo platební kartou. Kromě toho můžete využít i speciální nákupní kartu, která vám přinese i další výhody.

- Bezpečnost nákupu. Samozřejmostí nakupování je nejen bezpečná platba, ale i bezpečné doručení zboží. Na vrácení zboží máte 30 dní.

Jak nakupovat na Cellbes levněji?

Eshop nabízí hned několik možností, jak můžete na vašich nákupech ušetřit.

# 1 Výprodejové kousky. Vaší pozornosti určitě neujde část Výprodej na stránce www.cellbes.cz. Najdete v ní krásné módní kousky z dámské a pánské módy, ale také sekce bydlení.

# 2 Nákupní karta. Pokud vlastníte nákupní kartu, díky speciálním bonusem nakupujete ještě výhodněji. Za platby kartou získáváte nákupní poukázky a můžete ní platit ve všech obchodech označených logem MasterCard.

# 3 Věrnostní program. Pro své nejvěrnější zákazníky má eshop speciální odměny. Čím více si zde objednáte, tím více bonusů získáte. Můžete se stát VIP, či dokonce zlatým zákazníkům, kteří mají nárok na mimořádné Cellbes slevy, nákupní poukázky a také dopravu zdarma.

# 4 Pravidelné akce. Hned na úvodní stránce naleznete nabídku vybraných produktů ve slevě. Patří k nim i Akce týdne, kde najdete módní kousky se slevou až 50%.

# 5 Speciální nabídky. Výjimkou nejsou ani speciální nabídky při nákupu více produktů. Aktuálně je to například 25% na nejdražší zakoupené zboží.

# 6 Slevové kupóny. Na stránce najdete aktuální nabídku slevových kódů a kuponů. Využijte Cellbes slevový kupon a šetřete při každém nákupu.

# 7 Doprava zdarma. Pokud vychytáte správný čas, na stránce můžete také získat bezplatné doručení objednaného zboží.

Stačí jen vědět, jak takové výhodné nabídky nezmeškat. Sledujte proto web Vasekupony.cz, kde naleznete všechn slevy, slevové kupóny a kódy nebo výprodeje na jednom místě.

K tomuto článku není otevřena diskuze