Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jarní móda / foto: shutterstock

Přivítejte jaro stylově - žlutá kanárková vás rozzáří a příjemně naladí

Odhoďte nevýrazné kousky zimního období a směle vykročte do jarních měsíců v hřejivé žluté barvě.

Barvy v sobě mají ukryto mnoho významů a mohou leccos prozradit i o naší osobnosti. Také je známo, že dokážou ovlivnit naši náladu a vyvolávají různé emoce. Proč bychom se ale právě na jaře měli zaměřit na žlutou barvu? Žlutá je nejsvětlejší z pestrých barev, působí jasně, povzbudivě, zahřívá a rozveseluje. Oživuje myšlení a paměť, celkově má pozitivní vliv na nervovou soustavu. Kromě toho ztělesňuje pocit svobody, podporuje metabolismus a napomáhá při seznamování a komunikaci s ostatními. Po šedých a zdlouhavých zimních měsících je to ta pravá barva, díky které pocítíme nový příval pozitivní energie. Vylaďte se do žluta a rozšiřujete kolem sebe smích a dobrou náladu, kterou tato barva reprezentuje.

Rozkvetlá žlutá

Pro letošní jaro si rozhodně nezapomeňte pořídit nějakou žlutou módní novinku s květinovým potiskem. Nadýchané šaty, společenské halenky, ale i sukně a kalhoty – obohaťte svůj šatník o některý z těchto rozkvetlých kousků a uvidíte, že se za vámi každý otočí.

Kombinace s černou

Žlutá ve spojení s černou barvou působí velmi originálně a zároveň vytváří elegantní kombinaci. V kurzu je potisk žlutých plodů či zvířat na černém podkladu, nebo různé druhy exotických květů. Zvolit můžete také sestavu z jednotlivých kusů oblečení, skvěle vypadá například černý top, který doplníte o žluté kalhoty nebo sukni.

Za sportem i do přírody

Sportovní móda k barevnosti přímo vybízí a žlutá barva je momentálně velmi aktuální. Budete v ní nepřehlédnutelní, takže nasaďte tempo a vyběhněte po zimě protáhnout své tělo. Vychutnáte si příjemný pocit vyplavených endorfinů, uděláte něco pro své zdraví a pomalu se začnete chystat na plavkovou sezónu.

Ve žluté i na pláž

Žlutá je barva slunce, hřejivá a zářivá, tedy naprosto ideální pro vaše dovolenkové chvíle. Na lehátku u bazénu budete ve žlutých plavkách nepřehlédnutelná a stejně zabodujete i při procházkách na promenádě, jestliže oblečete tílko nebo v šortky v této energetické barvě.

 

Pro méně odvážné

Pokud žlutá barva není váš šálek kávy, určitě není dobré se přemáhat a nutit se do něčeho, v čem se necítíte dobře. Můžete však svůj zevnějšek doplnit o nějaký žlutý doplněk, který jej oživí a zajímavě obohatí. Sáhněte po pásku, kabelce, nebo třeba jen po náušnicích ve žluté barvě. A co takové žluté boty, troufnete si na ně?

Přivítejte jaro stylově - žlutá kanárková vás rozzáří a příjemně naladí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!