Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kate Moss / foto: Egotastic

Nahé fotky Kate Moss stojí milióny

Známá britská aukční síň Christie´s vydraží nahé snímky supermodelek Kate Moss a Gisele Bündchen, a to nejspíše za pořádný balík.

Fotografie obou krásných modelek jsou součástí kolekce německého sběratele Gerta Elferinga. Vedle nich je mezi 135 snímky i původní fotografie někdejší francouzské sexbomby Brigitte Bardot. Pokud jde o celkovou cenu, experti tipují, že se může vyšplhat až k padesáti miliónům a možná ještě výše.

magazin.cz

 

Devětačtyřicetiletý Elfering je jedním z největších světových sběratelů fotografií z 20. století. Vlastní například díla takových velikánů jako Helmut Newton, Diane Arbus nebo legendárního Horst P. Horsta.

magazin.cz

 

Výběr snímků z Elferingovy sbírky je od pondělí vystaven právě v londýnské síni Christie´s, kde si je případní zájemci mohou pořádně prohlédnout před plánovaným dubnovým prodejem, který proběhne za oceánem v americkém New Yorku.

Líbí se vám fotografie?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 472