Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bazény do země / foto: Shutterstock

Vlastní bazén? Spíše nutnost než luxus

Teploty atakují třicítku a to ještě neskončilo jaro. Ani nemluvě o českém létu, které se už posledních pár let vyrovná tomu řeckému.

Vlastní bazén, v němž se máme možnost kdykoliv během dne svlažit, je tak více než luxusem nutností. 
Uvažujete o koupi vlastního bazénu? Pak si tuto tematiku náležitě prostudujte. Není totiž bazén a bazén. Také si dopředu zjistěte, jak to je s používáním vody ve vašem bydlišti. Spousta obcí díky stále se prohlubujícímu suchu už od května zakazuje napouštění bazénů z veřejné vodovodní sítě. Pokud však mezi tyto nešťastníky nepatříte, nebo třeba disponujete vlastní studnou, doporučujeme vám bazén si pořídit. Nejenže vás svlaží, ale také otuží a udrží v kondici. 

Jaký bazén vybrat?

Na trhu se setkáte s několika druhy bazénů, ať již se jedná o nafukovací (ten maximálně pro malé děti), nadzemní či bazény do země. Z pohledu materiálu pak bazény dělíme na fóliové, skořepinové, nebo plastové. Z hlediska provozu pak zahradní bazén můžeme mít přelivový nebo skimmerový. 

Bazény Albixon

Je-li v hledáčku vašeho zájmu bazén, který vás bude těšit, ne děsit, zvolte zahradní bazén zapuštěný do země. Jedny z nejkvalitnějších bazénů na trh dodává společnost Albixon, s.r.o. V čem jsou jejich bazény lepší než ty konkurenční? Především v kvalitních materiálech, které firma při výrobě svých bazénů používá. Společnost není jen bazénovým dodavatelem, ale i výrobcem.

Masivní thermokonstrukce

Základem konstrukce bazénů Albixon je v první řadě masivní thermokonstrukce o síle 25 centimetrů. Ta nejenže disponuje opravdu dlouhou životností, jež je výrobcem udávána až na 50 let, ale také zamezuje tepelným ztrátám. Voda v bazénu se zkrátka neochlazuje. Technologie Albistone, na kterou mimochodem společnost má i vlastní ochrannou známku, je opravdu výjimečná a uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Pokud zkrátka bazén, tak Albistone. 

K tomuto článku není otevřena diskuze