Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chráněné auto / foto: shutterstock

Bezpečí a pohodlí ve vašem voze. Systémy, které znají řešení

Přestože jsou dnes ve vozidlech běžné zabezpečovací systémy přímo od výrobců, tak je možno využít také sofistikovanějších řešení. Ta vám mohou výrazně zlepšit usínání s autem zaparkovaným před bytovým domem.

Zatímco s originály od automobilek je většina zlodějů dnes již dobře obeznámena, tak propracovanější řešení mohou výrazně znesnadnit odcizení vozidla. Kromě toho můžete díky nim snadno získat komfortní výbavu dražších modelů i ve voze nižší třídy.

Ještě více bezpečí

Je vždy potřeba počítat s tím, že odcizení automobilu je hrou o čas. Zloděj to zpravidla musí udělat co nejrychleji nikým nepozorován. Je zbytečné předstírat, že jsou na trhu dokonalé systémy, protože takové neexistují. Jde proto především o to, aby zloději zabralo co nejvíce času vloupání do vozu. Nový GSM alarm navíc umožňuje vozidlo také sledovat v době, kdy se zloději podařilo do auta dostat a odjet s ním. Zažeňme ale myšlenky na to nejhorší, protože GSM zabezpečení vám kromě toho umožní:

- Zapomenout na otravnou sirénu

- Eliminovat čtečky kódů

- Komunikovat s vozidlem na neomezenou vzdálenost

Pryč jsou totiž doby, kdy jedinou schopností autoalarmu bylo houkání sirény. Dnes můžete díky zabezpečení přes mobil vědět, že se s vaším autem něco děje, aniž byste vzbudili celé sídliště. Jednoduše prostřednictvím mobilní aplikace. Zabezpečení využívající komunikace přes mobilní sítě je také imunní vůči zlodějům, kteří se snaží odchytit kód z vašeho klíče. A nejdůležitější je, že s autem jste ve spojení odkudkoliv na světě.

Ještě více komfortu

Právě dálková komunikace přes mobilní síť umožňuje řadu užitečných funkcí. Mezi ně patří i takové, které vám zpříjemní užívání vozu. Je jím bezpochyby možnost suplovat nezávislé topení do auta. Auto jednoduše na dálku nastartujete a zapnete topení. Ušetříte tak spoustu peněz za dodatečnou instalaci systému nezávislého topení a snadno si v zimě zahřejete vozidlo ještě před tím, než do něj nasednete.

Bezpečí a pohodlí ve vašem voze. Systémy, které znají řešení

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!