Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Deprese / foto: shutterstock

Návod ke štěstí vám nikdo neposkytne. Objevit jej však můžete uvnitř sebe.

Nejste spokojeni s vlastním životem a máte pocit, že se vám nikde nedaří? Tak už to konečně změňte!

Pokud máte pocit nespokojenosti a cítíte, že kvalita vašeho života není ideální, stěžovat si na nepřízeň osudu vám nepomůže. Problémy si totiž nehledají nás, to my sami si je vytváříme. Bývají důsledkem určitých blokací či negativních vzorců, které v nás zakořenily již v dětství a které se s námi táhnou až do dospělosti. Nabalují na sebe další a další negace, jež se následně podepisují na našich nezdarech v pracovním i soukromém životě. A právě s těmito blokacemi a jejich odstraněním se zabývá metoda RUŠ. Rychle, účinně a šetrně se snaží vyřešit nejrůznější problémy od partnerských neshod, přes osobní či pracovní selhání, až po silná traumata jako je třeba úmrtí blízké osoby či znásilnění.

Na jakém principu metoda RUŠ pracuje?

V první řadě je třeba blokace najít a zvládnout je pojmenovat. Následně se pracuje na jejich vyčištění, až jsou nakonec trvale odstraněny. Přestáváte být limitovaní svojí minulostí, leccos si vyjasníte, mnohé pochopíte, odpustíte ostatním, ale hlavně sami sobě. Takto stručně by se daly shrnout hlavní myšlenky Karla Nejedlého, který je autorem stále populárnější Metody RUŠ. Ta se již od roku 2005 snaží pomáhat lidem, kteří touží po spokojeném plnohodnotném životě. O úspěchu této metody se mohlo přesvědčit téměř 90 000 lidí, mezi kterými figurují také jména známých osobností, umělců, lékařů i úspěšných podnikatelů. V jejich referencích se dočtete o tom, jak jim osobně metoda RUŠ změnila život k lepšímu.

Kde se mohu s metodou RUŠ seznámit?

Přesný postup rozepsaný krok po kroku najdete v knize Karla Nejedlého Metoda RUŠ aneb JÁ TO MÁM JINAK. Jak používat metodu pro sebe se můžete naučit na kurzech Metody RUŠ nebo se můžete nechat provázet certifikovaným terapeutem Metody RUŠ. 

Jaké úspěchy již metoda RUŠ zaznamenala?

Metodu RUŠ vytvořil Karel Nejedlý 15. února 2005 a od té doby se metoda neustále rozvíjí a zlepšuje. Od jejího vzniku proběhlo 291 kurzů, kurzy prošlo více než 3 200 účastníků. Aktuální počet terapeutů Metody RUŠ je 113, terapie absolvovalo více než 85 000 lidí. Kniha Metoda RUŠ aneb JÁ TO MÁM JINAK vyšla v roce 2014, počet prodaných výtisků přesáhl 16 000 kusů. Nyní vychází také její anglická verze a na podzim 2019 vyjde verze v německém jazyce.

Návod ke štěstí vám nikdo neposkytne. Objevit jej však můžete uvnitř sebe.

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!