Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Konvice SMEG / foto: homeware.cz

Představení rychlovarné konvice SMEG KLF04, která vás nadchne

Jestliže si potrpíte na detaily a svou kuchyň si vybavujete tak, aby každý kousek v ní byl originálem, máme pro vás jeden tip. Rychlovarná konvice SMEG KLF04 je bezpochyby originální, a ještě má spoustu chytrých vychytávek.

Značka SMEG má na trhu dlouholetou tradici. Proslula sice spíše většími kuchyňskými spotřebiči, ale nyní přichází i s menšími kuchyňskými pomocníky ve stylu 50. let. Jedním z nich je právě rychlovarná konvice SMEG KLF04, která nadchne například nastavitelnou teplotou nebo funkcí udržení teploty.

Stylová rychlovarná konvice z nerezové oceli

Konvice je poměrně těžká. Váží 1,3 kg, a to proto, že je celé její tělo vyrobené z nerezové oceli. Jen madlo a podstavec jsou z plastu, pochromované. Protiskluzová základna je 360°, takže nezáleží na tom, jak konvici postavíte do doku. Zmáčknutím tlačítka ji otevřete a indikátor vám napoví, kolik vody jste nalili. Maximum je 1,7 l, což vystačí asi na 7 šálků.

Teplotu si sami zvolíte

Standardní konvice vaří vodu do 100 °C. U této rychlovarné konvice si teplotu sami nastavíte, a to na 50 °C, 60 °C, 70 °C, 80 °C, 90 °C, 95 °C či 100 °C. Konvice má také funkci udržení teploty, dokáže udržet teplotu vody na 20 minut. Pustit konvici bez vody, a tím ji přehřát, se vám nepovede. Proti tomu má pojistku.

Je rychlá a tichá

Uvařit litr vody na 100 °C této konvici trvá necelé 3 minuty a vydává přitom zvuk o hlasitosti 72.5 dB. Na začátku a konci ohřívání vydává zvukový efekt, který se však dá vypnout přepnutím konvice do tichého režimu.

Design na jedničku

To nejlepší jsme si nechali na konec. Značka SMEG si potrpí na design a u této konvice tomu není jinak. Dodává se v 8 různých barvách, přičemž je možné si v daném odstínu pořídit i jiné produkty značky SMEG, abyste měli sladěnou celou kuchyni. Malé domácí spotřebiče jedoucí na retro vlně 50. let skvěle oživí jakýkoliv interiér.

Představení rychlovarné konvice SMEG KLF04, která vás nadchne

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!