Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Chytrá televize / foto: shutterstock

Když internet, tak opravdu rychlý. A k němu i internetová televize!

Bez rychlého internetu se v současné době neobejde téměř žádná domácnost. Současná koronavirová pandemie, díky níž spousta z nás končí na home office a děti na distančním vzdělávání, nároky na internet jen zvyšuje. A kde jej sehnat?

Jedním z poskytovatelů opravdu rychlého internetu je například společnost Nej.cz nabízející internet s rychlostí až 1000 Mb/s. Po velmi kvalitní optické síti, o níž si většina menších dodavatelů wifi připojení v malých obcích může jen nechat zdát. Výsledkem tak je nekolísající, a tedy stabilní rychlost nezávislá na množství připojených uživatelů.

Práce na počítači

Servis na úrovni. A zdarma!

O kvalitách služeb společnosti Nej.cz se už mohlo přesvědčit více než 120 tisíc spokojených zákazníků. Všem je spolu s rychlým internetem poskytován vysoce kvalitní servis, ať již se jedná o pomoc na telefonu či osobní návštěvu technika doma. Takovéto služby například u velkých mobilních operátorů rozhodně nejsou běžné. Když technik přijede, tak za poplatek 1900 korun!

100 obcí v České republice. Je ta vaše mezi nimi?

Rychlým internetem společnost Nej.cz pokrývá více než sto obcí v České republice. O tom, zda je i místo vašeho bydliště tímto vysokým internetem pokryto, se přesvědčíte z mapy pokrytí, která je k dispozici přímo na stránkách společnosti https://www.nej.cz/. Popřípadě si svou lokalitu máte možnost okamžitě otestovat. Stačí kliknout na záložku vyberte lokalitu na hlavní stránce společnosti a svou lokalitu vybrat z daného seznamu či ji popřípadě přímo zadat do tamního vyhledávače.

Chcete za rychlý internet ušetřit?

A k tomu si spolu s rychlým internet užívat i internetové televize? Pak si obě služby objednejte najednou! NejTV vám přitom nenabízí jen předplacené programy, na něž jste zřejmě zvyklí u konkurence. Na NejTV se budete moci dívat, na co chcete a kdy chcete. A to až na čtyřech zařízeních včetně tabletu a mobilního telefonu. Vybraný program navíc budete moci sami ovládat, tedy pozastavovat a znovu spouštět. Nebo se na něj dodívat druhý den, případně kdykoliv jindy. Ještě váháte? Neměli byste!

K tomuto článku není otevřena diskuze