Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Látkové rolety / foto: Shutterstock

Jak vyřešit zastínění oken? Pomohou rolety den a noc

Prosvětlený interiér s velkými okny vypadá skutečně dobře a pomáhá vytvářet útulný domov. Pro maximální přizpůsobení a spokojenost se však hodí využívat praktické rolety.

S jejich pomocí zastíníte domov před silnými slunečními paprsky i zvědavými pohledy z ulice. V článku se dozvíte, v čem jsou rolety den a noc speciální, a proč představují skvělou volbu.

Elegantní látkové rolety

Jestli zoufale přemýšlíte, zda si pořídit rolety nebo žaluzie, zvolte kompromis. Tím jsou látkové rolety den a noc, které kombinují praktické používání žaluzií a zároveň elegantní vzhled rolet. Díky tomu vyřešíte efektivní zastínění, a navíc přidáte příjemně vypadající prvek do interiéru. Snadná regulace množství světla představuje další výhodu. Použitá nehořlavá látka je pevná, odolná a na pohled velmi kvalitně zpracovaná. Jednotlivé silnější pruhy po vzájemné překrytí nabídnou téměř úplné zatemnění.

Okenní rolety

Vysoká kvalita české výroby

Aby látkové rolety den a noc dobře sloužily po dobu několika let, musíte vybrat kvalitní řešení. Vhodnou volbou tak jsou rolety od českého výrobce. U nich si navíc můžete zvolit, jestli je chcete ovládat pomocí řetízku, elektricky nebo s pomocí chytrého mobilního telefonu. S precizní montáží a provedením na míru zvládnete vyřešit zastínění i atypicky velkých a tvarovaných oken bez problémů.

Elegantní rolety

Výběr z mnoha designových provedení

U rolet se v žádném případě nemusíte bát, že by neladily k vašemu interiéru. Na výběr totiž máte skutečně velké množství nejrůznějších designů a barevných provedení. Díky výrobě na míru tak nic není problémem a rolety perfektně zapadnou k ostatnímu vybavení v místnostech. Stačí se pouze podívat na nabídku a vybrat si takové rolety den a noc, které splní všechna vaše očekávání pro příjemné používání i elegantní vzhled.

K tomuto článku není otevřena diskuze