Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Stylové umyvadlo / foto: Hezká koupelna

Barvy do koupelny patří - nebojte se zelené ani červené!

Barvy rozzáří a osvěží jakoukoliv místnost vaší domácnosti. Pro koupelnu se nebojte vybrat umyvadlo nebo wc mísu v sytých odstínech. Pokud si myslíte, že se barvy hodí do vašeho šatníku ale ne do koupelny, rádi vás přesvědčíme v následujícím článku o opaku.

Osvědčená (a nudná) bílá

Bílá sanitární keramika je sázka na jistotu. Můžete vybírat originální tvary i různé materiály, stále půjde o osvědčenou kombinaci, se kterou nic nezkazíte. Pokud ale chcete od svojí koupelny víc, zaměřte se na barvy. Jste od přírody kreativní a máte rádi špetku extravagance? Rozhodněte se pro syté barvy, které křičí životem. Baví vás pastelové barvy? Zvolte jemnou růžovou nebo tyrkysovou barvu. 

Zelené umyvadlo REA, série Luiza

Odvažte se!

Nechceme po vás, abyste si pořídili červené umyvadlo, zelenou vanu a žluté ručníky. Všichni víme, že koupelna má být místem odpočinku a relaxu a ten by byl v divoké změti barev jen těžko možný. Pokud ale pořídíte jeden nebo dva z hlavních vybavení koupelny v syté barvě a sladíte s nimi i doplňky do koupelny, budete s výsledkem spokojeni. Originální dominantou se rázem stane například tohle zelené umyvadlo na desku.

I toaleta může být ve víru barev - WC mísa a sedátko Sapho PAULA


I toaleta může být ve víru barev

To samé, co platí o barvách v koupelně, můžete využít i pro toaletu. Barevné wc mísy a sedátka nabízí mnoho variant, stejně tak i další sanitární keramika. Vybrat si můžete tyrkysovou, sytě červenou i nadčasovou černou. Nezapomeňte opět přemýšlet i nad vhodnými koupelnovými doplňky. Jednoduše sladíte celou místnost díky držáku na toaletní papír, poličce nebo předložce ve stejné barvě. Pokud si nejste jistí celou wc mísou v barvě, můžete zkusit alespoň wc sedátko s potiskem a uvidíte, zda vás časem nezláká na nákup celé barevné toalety.

Černá vana dodá nádech luxusu

Nechcete se spokojit s klasickou bílou barvou? Hledáte luxusní prvek pro vaši koupelnu, nebo hledáte dominantní prvek do hotelového pokoje? Černá vana dodá na výjimečnosti, stejně tak ta se zlatými prvky. Můžete se spolehnout, že taková se vám nikdy neokouká. 

Černá vana dodá nádech luxusu - Volně stojící vana Keya B&W

Netradiční barevná vana nebo umyvadlo není pro každého. Svému rozhodnutí dejte čas a pokud vás bude nápad i po pár týdnech bavit, jděte do toho. Pokud si výběrem budete jistí, nepůjde jen o trend, ale o součást vaší osobnosti, kterou promítnete do míst, kde žijete. 

Barvy do koupelny patří - nebojte se zelené ani červené!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!