Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Malý kosmonaut / foto: Rido / Shutterstock.com

Jak změnit vzhled dětského pokoje snadno a rychle: chytrý nábytek, samolepky a dekorace

Chcete svému dítku předělat pokojíček podle jeho gusta? V dnešní době to není žádný problém. Místo neustálého malování stačí jen změnit několik drobností – a rázem se z pokoje školkového dítěte stane pokoj školáka.

Chytrý nábytek

Komu by se chtělo neustále stěhovat nábytek sem a tam? Jakmile váš potomek vyroste z dětské postýlky, kupte mu klasickou dospěláckou. To stejné platí o stolu. Nekupujte stůl s každým centimetrem, o který váš potomek vyroste. Kupte raději ten polohovací. Nejenom, že se dá nastavit jejich výška, ale také sklon. K takovému chytrému stolu pořiďte i polohovací židli a máte po starostech.

Samolepky na zeď

Lámete si hlavu nad tím, jak během několika minut předělat dětský pokoj v pirátskou kajutu? Nebo máte doma malou princeznu a chcete jí z pokojíčku udělat její vlastní komnatu? Vyzkoušejte dekorativní nálepky na zeď pro děti. Prodávají všechny možné motivy – od postaviček z oblíbených animovaných filmů po děti až po dinosaury a jednorožce. Stačí si jen vybrat, co má váš potomek rád a během jednoho odpoledne zcela razantně proměnit vzhled dětského pokoje.

Proč se dětských samolepek na zeď nebát:

  • jednoduchá aplikace,
  • při strhnutí vám nezmizí i s kusem zdi,
  • můžete si koupit celý set a pokoj polepit podle návodu.

Dekorace

Také se nebojte různých dekorací. Polštářky na postel, závěsy, světýlka do knihovny, podomácku vytvořená nebesa nad postel. Zkrátka a dobře, zkuste experimentovat. Navštivte některý z e-shopů, který se na prodej dekorací specializuje, a uvidíte, že seženete nejrůznější doplňky za levno. A abyste se o svého malého andílka nemuseli bát, i když se občas chová jako malý čertík, pořídit mu můžete na noční stolek například dekoraci andělíčka, který na něj bude dohlížet, když bude spát.

Děti rostou jako z vody, proto by s nimi měl „růst“ i jejich pokoj. Pokud zvolíte chytrý nábytek, který poroste s nimi, ušetříte spoustu peněz a budete moci vymýšlet, jak pokoj proměňovat pomocí drobností.

Jak změnit vzhled dětského pokoje snadno a rychle: chytrý nábytek, samolepky a dekorace

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!