Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dekorační látky / foto: shutterstock

Látky jako oslava jara – vyberte si z novinek a „oblečte“ nejen sebe

Nových látek pro novou sezónu jara a léta 2021 se opět objevilo přehršle. Krásné látky jsou fascinující, tak si stačí najít kousek času a pustit se do šití.

Mnohé jsme kvůli šití roušek oprášily staré šicí stroje, některé z nás jsme si dokonce pořídily nový. Pojďme jej teď využít a dodejme nejen sobě, ale třeba i své domácnosti svěží styl, který nás dostane z ponuré zimní nálady a se kterým přivítáme přicházející jarní dny.

Pojďte připravit na jaro svůj byt

Nádherné látky dovedou dodat našemu bydlení energii často dříve, než nás zahřeje jarní sluníčko. Obrovské množství krásných látek z nových kolekcí pro tuto sezónu koupíte v e-shopu Bytema.cz. Pořád se s krásnými látkami stihnete připravit i na Velikonoce. Bytema nabízí dětské dekorační látky – jak pro malé děti, tak pro teenagery. Koupíte zde rovněž látky na patchwork. Velkým hitem jsou gobelínové látky.

Barevné látky

Pojďte tvořit i si ušít něco na sebe

Fascinující bavlněné látky vám umožní šít skutečně cokoliv. Z těchto nádherných látek spíchnete nové lehké závěsy, šatičky pro dceru, ale třeba i pro její panenky. Zkuste změnit vaše sezení pod pergolou. Bavlněné látky můžete rozvěšet jako nebesa nad sezením. Ušijete z nich krásné ubrusy i další kouzelně vypadající doplňky. Látky z Bytema se dají navzájem skvěle kombinovat. Výsledek těchto experimentů bude fascinující.

Šanci byste měly dát i dalšímu materiálu. Vrhněte se na nádherné lněné látky. Jsou velice odolné a díky své zvýšené mačkavosti jako by získávaly další rozměr. Nebojte se pomačkání přiznat. Lnu prostě sluší. Ať již je na šatech, nebo na ubrusu.

Nebojte se pustit i do větších projektů

Zvažujete přečalounit starší sedačku či křeslo? Pusťte se s chutí do práce. Potřebujete pouze kvalitní dekorační látky a několik profi čalounických pomůcek. Není toho moc. Přitom ušetříte nemalé finanční částky za čalouníka. Vyhrát si lze více i se závěsy. Dopřejte si soukromí díky novým zatemňovacím závěsům, nebo vsaďte na barevné závěsy sladěné s vaším interiérem. Možností je mnoho a nabídka pestrá, stejně jako barevná paleta látek různých stylů.

K tomuto článku není otevřena diskuze