Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gucci tenisky / foto: andersphoto / Shutterstock.com

Gucci nabízí virtuální módu – jako první představuje tenisky dostupné pro každého

Gucci - světová značka, která patří mezi nejluxusnější na světě, bývá pro mnohé nedostupná. Před pár týdny však Gucci přišel na trh s novými, cenově dostupnými teniskami. Jenže mají jedno ALE.

Boty, které si fyzicky nemůžete obout

Pokud si kupujete novou obuv, očekáváte, že vám vydrží dlouhé roky, i když v ní budete chodit prakticky denně. U novinky, která pochází z dílny značky Gucci, se nemůže stát, že se vám jednoho dne boty rozpadnou. Ono je to ostatně logické - když v nich nebudete chodit, co by stálo za jejich rozpadnutím, že?

Boty Gucci

Novinka, kterou nedávno představila značka, jež je zároveň synonymem luxusu a nedosažitelnosti, je totiž zcela virtuální. Pro ty, kteří si však dlouhá léta přáli nosit obuv známé světové značky, je to přesto skvělá příležitost. Boty totiž vyjdou “jenom” na tři stovky, což znamená, že je může koupit jakýkoli smrtelník chodící po planetě.

Abyste si však nemysleli – boty nebudete mít jen vyfocené a uložené v mobilním telefonu. Tento neonovo-zeleno-oranžovo-fialový model můžete použít jako filtr na Instagramu. Svým novým, byť virtuálním kouskem se tak můžete pochlubit svým přátelům, aniž by kdokoliv z nich věděl, že to, co máte na nohou, ve skutečnosti není nic reálného.

Selfie

Tenisky, které budeme jednoho dne potřebovat všichni

Společnost Gucci je toho názoru, že takové tenisky jednoho dne budeme potřebovat všichni. A tak šla tomuto (možná velkému) budoucímu trendu naproti. A i když boty zatím nejsou k dostání ve všech formátech, přesto mluvíme o velkém hitu, který opět nemá obdoby. Je to zároveň jeden z prvních výstřelů takzvaného digitálního umění, který je v poslední době velmi probíraným tématem nejen ve světě módy.

Dalo by se říct, že je to další z výstřelků po známých roztrhaných silonkách, po nichž se tehdy ihned po spuštění prodeje jenom zaprášilo.

Zdroj:

https://forbes.cz/gucci-uvedl-tenisky-za-tri-sta-korun-ma-to-jeden-problem-jsou-virtualni/

Gucci nabízí virtuální módu – jako první představuje tenisky dostupné pro každého

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!