Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pleťová maska / foto: shutterstock

Býčí sperma i ptačí trus – poznejte novinky v přírodní kosmetice

V posledních letech je přírodní kosmetika velkým tématem. Vyzkoušet můžete například vlasovou kúru z býčího spermatu či make-up ze slavičího trusu.

Vše pro nádherné vlasy

Co byste udělali pro krásné a zdravé vlasy? Co takhle zkusit viagru pro vlasy v podobě vlasové kúry z býčího ejakulátu. Stále více salónů ve Velké Británii zavádí býčí semeno jako přírodní vlasový hit pro zářivé a zdravé vlasy. Kadeřnice navíc při přípravě používají také kořeny bylin nebo hmyz. Pokud však chcete svým vlasům dodat ještě větší jemnost a vůni, musíte do Japonska. Tamní vědci objevili opravdu netradiční přísadu nejen pro šampony, ale také pro krémy a parfémy. Jedná se o kravský hnůj.

Péče o vlasy

Dokonalý make-up

V dnešní době se řada kosmetických studií vrací k původním tradičním recepturám. Již gejši v 19. století prý používaly k zesvětlení pleti speciální make-up, jehož součástí je i trus slavíků. Dnes vám konzervativnější salóny nabídnou kúry z guaninu, který se získává z obojživelníků a šupin ryb. Ovšem ty odvážnější sahají právě po slavičím trusu. Za ošetření pleti trusovou směsí smíchanou s guaninem dáte v New Yorku v přepočtu od 3 700 Kč do 6 100 Kč.

Krásná pleť

Na barvě záleží

Myslíte si, že barva bradavek může být špatná? Podle jedné americké firmy opravdu může. Ta proto nabízí svým zákazníkům krém zesvětlující bradavky a jejich okolí. Krém slibuje do 4 týdnů růžové a svěží bradavky. Na barvě záleží také u intimního ochlupení, proto lze pořídit i barvy pro ty nejintimnější partie. Nabízí se nejen přirozené odstíny, ale například i svítivě růžová barva, kterou používají jak dospívající dívky, tak někteří pornoherci.

Zdroje:

Časopis Epocha č. 2/2010

Býčí sperma i ptačí trus – novinky v přírodní kosmetice

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!