Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto:

Miss s nadváhou? Taková je v plavkách!

Má pár kilo navíc, ale přesto se utká o titul anglické Miss. Chloe Marshall dokazuje, že pohledná může být i dívka, které nespočítáte všechna žebra z pěti kilometrů. A poprvé se ukázala v plavkách.

Chloe už jeden “missí” titul má, pro letošek je nejkrásnější dívkou hrabství Surrey. Proto se sebevědomě postavila i před fotografův objektiv. Pózovala v bílých bikinách s vlaječkou Anglie, ve stejných plavkách se představí během červencové soutěže.

magazin.cz

 

A bude to ostře sledovaný souboj krásek nejen v Anglii. Snad každá trošku plnější dívka by Chloe přála úspěch. Podle Miss Surrey jsou reakce okolí i neznámých lidí na její účast v soutěži velmi vřelé a pozitivní. Samozřejmě, najdou se i ty závistivé a nepřející. Tak už to chodí, ale jsou v menšině, dušuje se Chloe.

 

Přesto si rýpnutí neodpustil časopis Hello, který napsal, že prý “propaguje obezitu”. Chloe se proti tomu ohradila. “Dobře jím, pravidelně cvičím, běhám, plavu, pracuji se svou váhou. Jediné, co propaguji, je zdravou dívku, která nemá potřebu si ničit tělo, radikálně se měnit a dělat ze sebe někoho, kým není,” vzkázala do časopisu.

 

Miss nemusí být vysoká blondýna

Sedmnáctiletá Chloe rozhodně není tradiční dívkou z plakátů, průměrnou královnou krásy. Ale to jí vůbec nevadí, už nyní dokázala hodně. A pro řadu boubelek je vzorem. “Přesně pro tohle jsem se narodila, abych pózovala fotografům. Pořád tvrdím, že miluji své tělo. Líbí se mi, za tím si stojím,” říká Chloe hrdě.

 

“Lidé si často z nějakého důvodu myslí, že neříkám pravdu, že bych byla šťastnější jako štíhlejší dívka, ale tak to není. Mě to nerozhodí. Jasně, občas se cítím tlustá, ale která žena si něco podobného čas od času neřekne,” doplňuje.

 

“Každý si myslí, že miss musí být vysoká, štíhlá blondýna. A já jsem brunetka s pořádnými ženskými křivkami. Chci ukázat, že je možné být krásná, i když nejste vyzáblá,” zakončuje.

Líbí se vám Chloe?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2 209