Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Přechodová bunda / foto: shutterstock

Přechodné bundy, které jsou v módě. Vyzrajte na chladné letní večery

Ráno chladno, přes den horko, v noci začínají teploty opět padat – jev, který je pro aktuální roční období tak typický. Vyzrajte na něj s přechodnými bundami, které nijak nezničí váš celkový outfit.

Na scénu přichází působivé trenčkoty

Jste milovnicí moderního vzhledu, který je sklouben z elegancí? Pak si možná říkáte, že přechodné bundy nesplňují vaše požadavky a že formalitu outfitu naprosto pohltí. Ve skutečnosti se však v nabízených modelech najde jeden, který jde s elegantním stylem ruku v ruce. Je jím odlehčený trenčkot, po kterém můžete s klidným svědomím sáhnout.

Podle módních návrhářů i kritiků se právě trenčkot bude těšit z velké popularity v nadcházejících měsících. Usadil se na žebříčku aktuálních trendů a vyzývá k tomu, aby se vkusně kombinoval. Trefou do černého je především béžová klasika.

Módní trenčkot

Kůže a koženka

I když se léto nese ve znamení vysokých hodnot, jež ukazuje teploměr, přesto mohou přijít dny, kdy teploty začnou klesat. A přesně v tuto chvíli sáhněte po kožených nebo koženkových přechodných bundách, které se také nachází mezi aktuálními trendy.

Kůže a koženka jsou materiály, jež jsou v posledních měsících velice vyzdvihovány. Vyrábí se z nich nejen stylové bundičky, ale také saka, šortky, dokonce stylové šaty, které jsou skloubením ležérnosti a elegance.

Kožená móda

Košile způsobily boom

Pokud patříte k nákupním maniakům a pokud se o módu zajímáte, víte, že košile jsou dnes to, co vám nesmí chybět v šatníku. Nemyslíme však košile klasické, které se budou ukrývat pod kabátem. Mluvíme o košilových přechodných bundách, jež jsou považovány za nejmódnější kousek letošní sezony!

Nosí se zpravidla v kombinaci s mikinou s kapucí, ale není to jediná dvojice, která k sobě hezky ladí. Zatímco manšestrové modely jdou ruku v ruce s jednobarevnými tričky, koženkové nebo kožené verze zase podtrhují nejeden formální outfit.

 

Zdroj:

https://www.prozeny.cz/clanek/modni-top-10-tohle-jsou-nejstylovejsi-kabaty-a-bundy-jara-63028

Přechodné bundy, které jsou v módě. Vyzrajte na chladné letní večery

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!