Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Velká prsa / foto: shutterstock

Oblékání podle typu postavy: co nosit, když máte velká prsa

I když si mnohé ženy myslí, že pokud nemají štíhlou figuru bez jediné nedokonalosti, nesluší jim prakticky nic, ve skutečnosti žádné rysy nejsou takové, za které bychom se museli stydět. Stačí si umět obléknout to, co člověku sluší.

Velký problém s oblékáním mají ženy s větším poprsím. Košile se jim rozevírají, i když jsou zapnuté na knoflíčky, sako ne vždycky dokonale padne. Dokonce se dámy s tímto darem obávají nosit i rolák, který podle nich prsa opticky buď ještě zvětší, nebo naopak mírně zdeformuje společně s jejich postavou jako celkem. Jenže třeba takový rolák nemusí být vůbec tabu.

Roláky ve všech podobách

Chladné podzimní dny se nesou ve znamení touhy po teplu. Snažíme se oblékat do takových kousků, které nám ono teplo zajistí a v nichž přesto budeme vypadat skvěle. Takovým modelem může být rolák, jehož se nemusí obávat žádná žena – a to ani ta vyvinutější.

Rolák
Rolák – Zdroj: Shutterstock.com

Roláky jako takové stačí totiž dobře zkombinovat. Ať už si pořídíte tenký svršek z bavlny nebo spíše pevnější svetřík, vyzkoušejte kombinace, s nimiž během podzimu okouzlíte a v nichž se budete cítit i v nadcházejícím ročním období opravdu sebevědomě.

Kožené kalhoty a trenčkot

Ano, prsa jsou v roláku trochu výraznější. Roláky jsou většinou upnutého charakteru. Když ho však zkombinujete s delším trenčkotem, dosáhnete opravdu skvělého looku, který vás bude bavit. A abyste podtrhli stylovost onoho outfitu, kožené kalhoty budou sázkou na jistotu.

Že chcete outfit ještě trochu oživit? Dobře, to nebude problémem. Stačí zvolit rolák s motivem. Ať už to jsou květiny nebo jenom jemné žíhání, k požadovanému oživení rozhodně dojde.

Móda a styl
Módní styl – Zdroj: Shutterstock.com

Pod svrchní košilí vypadá super

Inspirovat se ale můžete i na molech, kde se s rolákem pracuje různě. V poslední době se oblíbila kombinace roláku se svrchní košilí. Rolák jde vidět jenom trochu, košile (zejména pak zavinovací) poprsí hezky pozvedá a v kombinaci s kalhotami vytváří outfit hodný nejedné pracovní schůzky.

 

Zdroj:

https://www.zeny.cz/krasa-a-moda/moda/velka-prsa-ani-krivky-nejsou-prekazkou-5-tipu-jak-nosit-rolak-8722.html

Oblékání podle typu postavy: co nosit, když máte velká prsa

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!