Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tetování / foto: Foto: Lenka Marousková/ se souhlasem Luboše Nováka

Tetování se skrytým významem – odhalte jeho tajemství

Přemýšlíte nad tetováním? Pokud chcete tetování na větší ploše vašeho těla, zkuste tetování, co má skrytý význam. S myšlenkou jenž tetování nese, se lze ztotožnit.

Tetování přestalo být stigmatem a stalo se módou

Pojďme se podívat na zástupce oblíbených tetování většího rozsahu, u kterých je jejich skrytý význam daný. Tetování může být vkusné a o nositeli snadno může hodně vypovídat. Pokud se necháváte tetovat s rozmyslem, přemýšlíte nad tím, co bude vaší součástí, může vás motivovat, inspirovat a obraz na těle bude odrazem vašich myšlenek.

Tetování
Tetování – Zdroj: Shutterstock.com

Tetování anděl a démon

Tyto dvě kresby jsou způsobem, jak ukázat mezeru mezi silami dobra a zla. Každý máme v sobě něco dobrého, ale máme i svou stinnou stránku. Ani tato tetování však nositeli hranici mezi dobrem a zlem neukážou. Tu si musíme každý najít sám v sobě. Každý ji máme jinde.

Tetování Samuraj

Samuraj je odrazem sebe-disciplíny, cti, loajality, spravedlnosti a respektu. Samurajové se řídí přísným kodexem chování Bushido, což znamená způsob života bojovníka. Byli to silní, ale čestní bojovníci a v tom je i symbolika tetování. Nositel nic nevzdává, přijímá životní výzvy. Jeho životním krédem je čestnost, síla a věrnost.

Tetování
Tetování – Foto: Lenka Marousková/ se souhlasem Luboše Nováka

Dračí tetování ptáka Fénixe

Fénix je v mnoha kulturách posvátný, symbolizuje úplné vzkříšení a nesmrtelnost. Jeho vyobrazení na těle symbolizuje neúnavnost a vytrvalost při dosahování cíle. Tak jako povstal bájný pták Fénix z popela, tak i tetovaný se dokáže znovu a znovu postavit zpátky na nohy. Je připraven zvítězit nad překážkami. Nositel je silná osobnost a je schopný zlepšovat svůj život, má své cíle, ale i trpělivost k jejich dosažení. Prakticky všechny vzácné lidské vlastnosti.

Tetování může nositeli pomyslně dávat sílu

Ano, tetování není jen obrázek na kůži. Je to něco, co si ponesete celý život. Něco, co vás může charakterizovat. Můžete se řídit symbolikou tetování. A když se někdy dostanete do situace, že si řeknete , já už nemůžu, podívejte se třeba na své tetování Fénixe....

 

Zdroj:

https://www.tatuantes.com/cs/estas-pensando-hacerte-tatuaje-samurai-lee-significado/

 

Tetování se skrytým významem – odhalte jeho tajemství

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!