Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Sexy velká prsa i bez plastiky!

Chcete vylepšit své poprsí a nechce se vám pod kudlu? Žádný problém! Jak jen to ty hollywoodské hvězdy dělají?

Je jedno, jestli to je Angelina Jolie, Anne Hathaway či Catherine Zeta-Jones – když vyjdou na červený koberec v odvážně designovaných šatech, nikdy se nemají zač stydět.

Takové srovnání pak vytváří značný tlak na běžné, vizážistickými týmy neověšené ženy, které by po svléknutí „push-up“ podprsenky a nahlédnutí do zrcadla také nějaké to zlepšení braly.

Zdánlivých chyb se dá najít spousta, ať už jde o tvar, umístění, pevnost a spoustu dalších vlastností – zlepšit by se dalo kdeco. A přestože implantáty frčí víc než kdy jindy, není to věc pro každého. Některou oprávněně straší zdravotní rizika, jiná na sebe nechce nechat sáhnout a další nemá peníze.

I tak je tu dostatek způsobů, díky kterým můžete být s vlastním poprsím spokojenější.

Botox
Takzvaný zázrak na vrásky je nově schopen nabídnout i výrazné zlepšení obsahu výstřihu. Této speciální metody vyhlazování a oživování staré tkáně využívají v hojné míře právě hollywoodské herečky, čemuž bohužel odpovídá i cena. Tři až čtyři měsíce trvající léčba přijde zhruba na třicet až čtyřicet tisíc korun. Na druhou stranu se nemusíte bát bolesti ani jizev.

Tuková injekce
Říká se tomu Aautologus Fat Transfer (ATF) a jde de facto o reverzní liposukci, kdy je vám do prsou vměsnáno určité množství tuku. Ten je nejprve precizními lékařskými instrumenty vysát z oblasti hýždí či břicha, očistěn od krve a dalších nevhodných látek a následně vpraven zpět do těla pacientky – jen na místě, kde jí to sluší mnohem více. Jedná se o čistý lidský tuk, který tělo postupně absorbuje, a tak je proceduru každých pár měsíců nutné opakovat. Opět nejde o nic levného, připravte si přinejmenším padesát tisíc korun.

Elektrická akupunktura
Jeden z nejnovějších výstřelků hollywoodských celebrit, který, zdá se, opravdu funguje. Jako houby po dešti se tak objevují salóny, ve kterých vám elektrickou akupunkturu, spočívající v pulzování lehkého výboje proudu kolem prsou, rádi poskytnou. Mělo by přitom stačit šestnáct půlhodinových seancí a viditelný výsledek na sebe nenechá dlouho čekat. Jeho trvání může být od šesti měsíců až po dosažení stálého zvětšení. Problémem je, že nelze tak úplně ovlivnit, o kolik prsa povyrostou.

Pilulky
Ano, už i na zvětšení prsou existují prášky, lépe řečeno přírodní medicína. Pilulky obsahují extráty rostlin s přírodním estrogenem, který v těle vyvolá reakci podobnou té, kterou dívky procházejí v pubertě a jejímž výsledkem je bující prsní tkáň. Nejde přitom o nic příliš drahého, a přestože některé ženy tyto pilulky nemusí snášet dobře, nehrozí žádné trvalé vedlejší efekty.

Jste spokojené se svými ňadry?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 358