Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Lopez / foto: Shutterstock

Jak J-Lo shodila 20 kilo za čtyři týdny

Novopečená matka Jennifer Lopez tvrdě pracovala na tom, aby po porodu dvojčat shodila přes dvacet kilo. Jak na to šla?

Podle magazínu Closer se hvězda rozhodla od počátku na úpravě své váhy tvrdě pracovat. Vstávala velmi brzy, už ve čtyři hodiny ráno byla na nohou, aby mohla cvičit. Tři hodiny denně každý den v týdnu strávila osmatřicetiletá herečka a zpěvačka v posilovně.

 

V únoru dala život dvojčatům Maxovi a Emmě, o pouhý měsíc později už to opět vypadá, že je po porodu znovu ve vrcholné kondici. Podle zdroje Closeru si J-Lo najala tým odborníků na výživu a osobních trenérů s jednoznačným cílem. Dostat ji zpátky na původní váhu.

magazin.cz

 

Její cvičební program obsahoval pilatek, hodinu v kardiocentru a hodinu fitness. Navzdory poměrně náročnému programu si hvězda naordinovala přísný jídelníček. Za den nesměla přijmout více než 1400 kalorií.

 

A jako by to nebylo málo, dobře naladěná celebrita nedávno vyhlásila do světa, že si troufá na podzim absolvovat náročný triatlon. Pro ty, co nevědí, jde o disciplínu složenou z plavání, cyklistiky a běhu. „Chci, aby na mne děti byly pyšné,“ prohlásila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 244