Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Herzigová / foto: egotastic

Herzigová naposledy nahá. A těhotná!

Tohle nebudou pro pány příliš dobré zprávy. Topmodelka Eva Herzigová v rozhovoru pro magazín Tatler oznámila, že už se před fotoaparátem nikdy nesvlékne. Prakticky zároveň se ale na internetu objevily její nahé fotografie.

Ty nafotila ještě někdy v první polovině minulého roku pro časopis Paradise, na internet se ale fotografie dostaly až nyní, téměř s ročním skluzem. První dítě, syna George, přivedla Eva na svět 1. června loňského roku. Narodil se v italském Turínu a jeho otcem je Gregorio Marsiaj.

magazin.cz

 

Rodačka z Litvínova se ve světě nejvíce proslavila jako nositelka populárních podprsenek Wonderbra. Objevila se také v prestižním magazínu Sports Illustrated, nahá pózovala před čtyřmi lety pro časopis Playboy. Ukázala se také v katalogu spodního prádla firmy Victoria´s Secret a v několika menších filmových rolích.

magazin.cz

 

Slabost pro její sexy křivky projevili i organizátoři zimních olympijských her v Turínu 2006, když ji při zahajovacím ceremoniálu svěřili roli Venuše.

magazin.cz

 

Herzigová je rozvedená, mezi lety 1996 a 1998 byla provdána za bubeníka kapely Bon Jovi Tico Torrese. Mezi hosty luxusní svatby byl mj. i Donald Trump. Česká topmodelka hovoří anglicky, francouzsky, španělsky a italsky. Italštinu prý přitom zvládla během dvou týdnů, aby mohla moderovat tamní hudební show.

magazin.cz

Co na fotografie říkáte?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 176