Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Dámské letní šaty / foto: Shutterstock

4 módní záležitosti, kterými se nikdy nic nezkazí

Oblékat se vždycky stylově a podle posledních módních trendů je někdy těžké. Zejména když se trendy prakticky neustále mění. Existují však nestárnoucí modely, se kterými se nikdy nic nezkazí. Co mít neustále v šatníku?

Bílé tenisky jsou nestárnoucí klasikou

Když se podíváte do botníku, máte k dispozici stylové bílé tenisky? Nebo vám tento nadčasový kousek ve sbírce chybí? Pokud je tomu tak, šup na nákupy, protože s bílými teniskami uděláte prakticky vždy velkou parádu.

Nabízí se otázka, jak je kombinovat. Módní stylisté se však shodují na jednom – jakkoliv! Zatímco milovníci ležérnosti dají přednost spojení s džíny a pohodlným tričkem, fanoušci elegance se nebojí tenisky zkombinovat s kalhoty s puky, košilí, případně hezkými šaty obohacenými o pásek v pase.

Bílé tenisky
Bílé tenisky – Zdroj: andersphoto / Shutterstock.com

Dobře padnoucí sako sluší všem a vždycky

Věděli jste, že tenisky můžete kombinovat s dalším elegantním kouskem, jakým je sako? Když bude dobře sedět, vynosíte ho na mnoho akcí, mezi něž patří teambuldingy ve firmě, porady s podřízenými, rodinné večeře, ale také rande s drahou polovičkou.

Dobře padnoucím sakem se nemyslí pouze poslední výkřiky módy. Střihově se může jednat o jakékoli sako. Každému totiž sedne něco jiného. Zatímco někdo dává přednost upnuté variantě, jiný si může dovolit nosit oversize.

Moderní sako
Moderní sako – Zdroj: Shutterstock.com

Džínová bunda nestárne

Sako však není jediný svrchní kousek, který se hodí mít vždycky po ruce. Za zvážení stojí také džínová bunda, která se za poslední desítky let nikomu neokoukala. A nemá to ani v plánu. Hezky se hodí k teniskám, ale také k šatům, které vyšperkuje hlavně během horkých letních večerů.

Džínová bunda
Džínová bunda – Zdroj: Shutterstock.com

Trenčkot do města i do polí

Na procházku městem nebo lesem? Trenčkot je univerzálním kouskem, který se hodí pro tu i onu příležitost. V současné době mluvíme o velkém hitu, který seženete v řadě stylových provedení. Slušet vám bude jednoznačně béžová alternativa. A když ji spojíte s padnoucími džíny a vkusně zvolenou obuví, od módních kritiků získáte plný počet bodů při hodnocení.

Praktický trenčkot
Praktický trenčkot – Zdroj: Shutterstock.com

 

Zdroj:

https://zena.aktualne.cz/moda/10-veci-v-mode-se-kterymi-nikdy-neslapnete-vedle/r~e40a5fd0aa7911e8a4d90cc47ab5f122/

5 věcí v módě, kterými se nikdy nic nezkazí

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!