Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Landa / foto: daniellanda.cz

Bourající Landa uvažuje o emigraci!

Dříve potetovaný bouřlivák, nyní je Daniel Landa spořádaný otec tří dětí, zaznamenal v poslední době mimořádný úspěch.

Za album Kvaska si odnesl z vyhlašování Desky roku 2007 cenu pro nejprodávanějšího zpěváka. Jeho píseň Touha zní stále českým éterem. Koncerty má zcela vyprodané. Ale úspěch se v Česku neodpouští. Média nyní do něj buší ze všech stran a brněnská radnice mu údajně chce v Mahenově divadle zakázat uvedení jeho hry Zlatý drak.

"Člověk je jiný ve dvaceti a jiný ve čtyřiceti, když má tři děti," řekl Korzu Landa. "Média mi vyčítají, že jsem se nevyrovnal se svým drsným mládím. Očerňují moji ženu, kterou miluji, že je mi nevěrná. Lidé už nevědí, co v tom současném bordelu je pravdou a co lží. Tady prostě nikdo nesmí přečnívat. Češi se budou muset rozhodnout, co vlastně chtějí. Občas uvažuji o emigraci, ale ještě uvidím, co bude. Mám svaté právo z Česka odejít."

Páteční havárie
Nepříjemnou událost prožil Landa minulý týden v pátek, když během Rallye Šumava poměrně těžce havaroval. Se středně těžkými zraněními byl hospitalizován, ještě o víkendu byl ale propuštěn do domácího ošetřování. Původní zprávy přitom hovořily o kritickém stavu, z nemocnice ale Landa odešel po svých, stále ještě otřesen.

Při soutěži došlo k více nehodám, celkem byli zraněni čtyři lidé. Landa podle svědků havaroval v závodním Mitsubishi Lancer v rychlosti přes 150 kilometrů za hodinu. "Byla to obrovská rána," líčil MF Dnes jeden ze svědků havárie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 204