Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nevěsta / foto: shutterstock

Chci rozvod! Novomanželka je muž!

Německý farmář, který si vzal ženu, s níž se seznámil na internetu, požádal záhy po svatbě o rozvod. Během svatební noci totiž zjistil, že jeho vyvolená je vlastně... vyvolený!

Pětapadesátiletý Wolfgang Zober z Naumburgu vypráví, jak vůbec k osudnému omylu došlo: “Celý den pracuji na polích, a tak nemám moc příležitostí k seznamování. Jeden kamarád mi doporučil, abych se zkusil se s někým seznámit přes internet."

Tak to zkusil a byl nadšen. "Na internetu jsem potkal osmatřicetiletou Randy Viktorii a byl jsem ještě šťastnější, když jsem se s ní setkal osobně a zjistil, že fotografie nelhala. Byla pěkná a chtěla mě.”

Ráda farmařila
Vypadalo to, že mohou být dokonalý pár. Randy nejenže měla ráda farmaření, ale dokonce o něm věděla mnoho věcí. “Nenapadlo mě, že je to proto, že před tím byla farmářem ona sama,” vypráví farmář, nyní vyděšený k smrti.

Před svatbou byla Randy hodně cudná. S Wolfgangem se jen líbali a mazlili, to nejlepší si nechávali až na svatební noc. Aby si to pořádně vychutnali. A že to bylo opravdu pořádné překvapení!

“Až o svatební noci se mi přiznala, že má penis a že její pravé jméno je Ralf. Byl jsem zničen,” popisuje Wolfgang snad největší šok svého života.

“Jediná pravdivá věc, kterou mi řekla, bylo to, že má dvě děti. Jen už nedodala, že je jejich otcem a nikoliv matkou,” uzavírá svůj příběh Wolfgang, který se bude ještě hodně dlouho vzpamatovávat a pro příště si svou nastávající jistě pořádně před svatbou prověří...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 203