Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Laurinová je těhotná / foto: Archiv/Douglas

Laurinová je těhotná. Tajila to 5 měsíců

Do života herečky Sabiny Laurinové se vrací radost. Po hořkém zklamání s otcem své dcery Valentýnky Pepou Vojtkem ji život odměnil jedním z nejhezčích období.

Se svým přítelem Karlem Kamínkem se pětatřicetiletá herečka již zasnoubila a teď s ním čeká miminko. Když se objevila na opening party parfumerie Douglas na Příkopech, nebylo možné přehlédnout ve volných šatech její rýsující se bříško.

 

„Sába je určitě v tom,“ šeptali si návštěvníci party nové parfumerie. Ale samotná herečka nebyla příliš sdílná. Na přímou otázku odpovídala vyhýbavě. „Nejsem těhotná, to určitě dělají jen ty šaty,“ mlžila Sabina, která ale zároveň potvrdila, že by se dalšímu potomkovi nebránila.

 

Že by se jí pět měsíců dařilo před novináři těhotenství tajit? Každopádně zářila štěstím. Zatímco se její bývalý partner Pepa Vojtek rozvádí s manželkou Libuškou, se kterou má syna Matyáše, blonďatá herečka září štěstím. Třeba vedle tajného těhotenství chystá podobně utajenou svatbu …

magazin.cz

 
Šílená Aňa a těhotná Tatiana

Na slavnostní otvíračku se kromě Sabiny Laurinové přišly podívat i Aňa Geislerová s kamarádkou Tatianou Vilhelmovou. Aňa samozřejmě nezklamala a přišla v prapodivné kombinaci oblečení, které vypadalo jako ze second handu. Originalita se téhle herečce rozhodně upřít nedá.

magazin.cz

 

Tatiana zase na odiv ukazovala své rostoucí bříško a je pravda, že jí těhotenství opravdu sluší.

 

A že do parfumerie zavítají i muži, to dokazoval Marek Vašut, který se na party opravdu dobře bavil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56