Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jordan / foto: Archiv

Velká prsa už nejsou v módě?!

Modelka Jordan se opět pustila do filosofování o svých plastikou vylepšených vnadách.

Velicí kulatí přátelé pomohli sexbombě Jordan vydělat milióny liber, ale teď na ně zanevřela a prohlašuje : “Velká prsa jsou z módy.”

Kouzelná diva nedávno prodělala chirurgické zmenšení svých prsou z 32 G na 32 D a její manžel Andre místo aby ji vyhnal z domu bejkovcem, tak je prý touto změnou velice potěšen (třeba má malé dlaně...).

magazin.cz

Jsou to jen drobná vylepšení???!
Jordan ovšem nebyla na plastice pouze jednou - zásah prodělal její rozkošný nosík a vylepšení se dočkaly také její zuby, které si nechala vybělit. Proč ale najedou ta změna ohledně velikosti prsou?

“Prsa už byla devět let stará. Implantáty poklesly a já jsem si uvědomila, že chci menší. Už mám těch melounů dost. Jsou absolutně nemoderní. Peter miluje můj nos, který jsem si nechala předělat teprve před rokem.”

Znamená to snad, že kvůli manželovi, který má rád jen její neokoukané části těla, bude chodit na nějakou tu plastiku každý rok? Jordan odmítá, že by byla na plastické chirurgii závislá. “Někdo to žene do extrému. Mé změny jsou jen drobné, ale přesto budou vždy někteří lidé tvrdit, že mám problém.”

A ne zrovna skromně dodává: “Je lepší mít umělecké tělo, než umělecký outfit.. Naštěstí, já mohu nabídnout obojí. Ale nevěřím na to, když někdo využívá plastickou chirurgii k tomu, aby vypadal jako někdo jiný. Drobná vylepšení, to je něco jiného.” Těžko říci, ale možná Jordan nechápe význam slova "drobné"...

Která Jordan se vám líbí víc - s menšími nebo velkými?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 357