Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: wallpapers.gworld.cz

Britney dře ve fitku. Další návrat?

Britney Spears šlape, tedy na rotopedu. Zato pravidelně a snaží se dostat znovu do formy. Znamená to, že se chystá na další comeback?

Vedle fyzičky pracuje problematická zpěvačka i v nahrávacím studiu, znovu pracuje na písničkách a dala se dohromady s bývalým manažerem Larrym Rudolphem. To by znamenalo, že po smršti průšvihů si někdejší popová princezna možná uvědomila, že má poslední šanci obnovit někdejší slávu, jinak ji ujede vlak.

 

Šestadvacetiletá zpěvačka je na nejnovějších fotografiích z posilovny evidentně v dobré náladě. Obnovila také určité vztahy s bývalým manželem Kevinem Federlinem, s nímž se dříve nemohla vystát. Těžko říct, ale třeba opravdu šla do sebe…

magazin.cz

 
Fiasko na MTV Awards

Britney se pokusila vrátit ve velkém stylu na pódia během zářijových hudebních cen televizní stanice MTV, ale její Gimme More bylo absolutním fiaskem. Byla z formy, do sexy idolu měla setsakra daleko, podivně se na jevišti pohybovala, zapomínala choreografii a také text samotné písničky.

 

Rok 2008 ale zdá se nebude tak otřesný jako ten předchozí z pohledu blonďaté zpěvačky. Jasně, prvních pár měsíců bylo v duchu loňska, takže nějaká ta hospitalizace, alkohol, bouračka, šílené oblečky a pár výtržností. Ale poté, co jí soud odebral z péče oba syny a začal na ní dohlížet otec Jamie, začalo se vše obracet.

 

Britney zamířila k hvězdným výšinám v roce 1999 megahitem Baby One More Time, který bodoval snad ve všech světových hitparádách. První dvě alba se prodávala jako housky na krámě, Baby One More Time si koupilo přes 25 miliónů posluchačů, desku Oops!... I Did It Again pak sedmnáct miliónů.

 

Eponymní CD vydané v roce 2001 už nedosáhlo takových čísel, prodalo se devět miliónů výlisků. A pak už to šlo pořád z kopce. Rozchod s Justinem Timberlakem, neúspěšné čtvrté album, z něhož se chytil snad jen hit Toxic, Britney od té doby žila už jen slávou z počátku tisíciletí. Ani poslední album Blackout z loňského října díru do světa neudělalo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 150