Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Na cestě / foto: sxc.hu

Ve dvanácti kouří, pije a bude rodit!

Dívka, která otěhotněla v jedenácti letech, se zanedlouho stane nejmladší matkou ve Velké Británii. Ve dvanácti, to už je slušný výkon...

Krabička cigaret denně
Ačkoliv je v osmém měsíci, nastávající matka kouří krabičku cigaret denně. Do jiného stavu přišla v jedenácti letech, když opilá ztratila panenství s patnáctiletým chlapcem během večírku.

Nastávající otec byl už obviněn ze znásilnění a před soudem v Edinburghu má znovu stanout 10. července. Čtyřiatřicetiletá matka těhotné holčičky, která porodila své nejmladší dítě před osmi měsíci, říká, že je na dceru "hrdá".

Nastávající matce, která má porodit příští měsíc, bude v době porodu 12 let a osm měsíců, takže bude o měsíc starší než dosavadní britská rekordmanka Jenny Teagueová, která přivedla své dítě na svět v roce 1997.

Myslela, že nemůže otěhotnět
"Myslela jsem si, že když je to poprvé, nemůžu otěhotnět. Teď jsem ale nadšená a na mateřství se moc těším. Myslím si, že to budu zvládat, protože jsem se hodně naučila, když jsem se starala o bratry."

"Vím, jak se dítě krmí z láhve a umím děti také přebalovat. Když jsou ale malé děti nemocné, tak pláču a jsem z toho vyděšená a také je nerada koupám, protože se toho trochu bojím. Jsem ráda, že mi pomůže moje máma," řekla reportérům listu The Sun nastávající matka, která nemůže být z právních důvodů jmenována.

Víno, rvačky, koktejly
Těhotná dívka není rozhodně nevinným poupátkem. Kouřit začala v devíti letech a v deseti začala pít víno a koktejly. Tvrdí, že její kouření nenarozenému dítěti neškodí. "Můžu kdykoliv přestat, ale myslím, že to mému těhotenství neškodí," dodává k tomu.

Ze školy byla vyloučena kvůli rvačce a v současnosti se vzdělává v místním společenském středisku, ale ví, že se musí vrátit do školy. "Máma říká, že se bude o dítě starat, abych mohla chodit do školy. Nevím, co si počnu se životem, až školu dokončím. Dřív jsem chtěla být vychovatelkou v mateřské škole, ale teď si nejsem jistá," říká.

Hrdá babička
"Za dceru se nestydím. Vlastně jsem na ní moc pyšná, že si to děťátko nechala. Vím, že si dělá starosti s tím, co řeknou lidé, ale myslím, že na sebe může být hrdá. Napřed jsem z toho, že ze mne bude babička, moc nadšená nebyla, ale už jsem si na to pomyšlení zvykla. Už se těším na to, že budeme mít v domě další miminko," přidala nadšená matka, vlastně už téměř babička.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 364