Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Xfactor / foto: Nova TV

X Factor: All X vyřadili Aničku s žirafou

V nedělním dílu X Factoru vůbec nebylo do smíchu fanouškům skupiny All X. A samozřejmě ani těm z tábora Aničky Ungerové a její žirafy, která se nakonec ze soutěže poroučela.

Když Leoš Mareš vyhlašoval „smolaře“, kteří dostali nejméně sms hlasů, zatrnulo v každém fandovi šestice originálních mladíků z Brna. Nečekaně se totiž ocitli na podiu společně s Annou Ungrovou, které se včerejší píseň Anety Langerové Křídla motýlí vůbec nepovedla. A to ani nadvakrát.

Prostě se neotevře...
Na své vystoupení byla sice stylově oblečená i namalovaná po vzoru Anety Langerové, ale hlas jaksi nechala někde v zákulisí. Hodně lidí po jejím výkonu muselo souhlasit s porotou, že její výstup je znovu spíše jako školní besídka.

Anička po celou dobu zpěvu kmitala očima jakoby jí vůbec nezajímalo, že zpívá v soutěži. Vůbec se do písně nevžila, a tak to bylo jen bezduché brblání si pod vousy. Navíc nestačila s dechem, píseň jí vyloženě nesedla, i když právě díky tomuhle songu proklouzla ze semifinále do finálových kol. Touhle písní si u Ondřeje Soukupa zajistila finálovou přízeň.

Ale její patron byl včera tak vytočený, že ji v hodnocení poroty, která vesměs stojí za svými svěřenci, dokonale spražil. "Já už nevím, co mám dělat, aby ses otevřela. Ty to prostě neuděláš, to mi děláš naschvál?" ptal se Soukup naštvaně. Že by to Anna už prostě zabalila a vzdala?

Zhulení Němci All X
Spolu s Annou zamířili do Kdo s koho i All X. Těm se příliš nepovedla muzikálová Maria. Což o to, show to jistě byla, ale zpěv byl znovu tak trochu na druhé koleji. Zatímco Petr Janda své svěřence hájil originalitou, Soukup už tak milosrdný nebyl. "Byli jste jako parta zhulených Němců někde v Karibiku," natřel brněnskou partičku.

O vyhazovu ale rozhodovala Gábina Osvaldová a té evidentně více v žaludku ležela Anička. Navíc rozhodně nehodlala odpustit druhou účast Anny ve vyřazovacích bojích. Fandové All X si tedy pro tentokrát mohli oddychnout. Ale pro příště to chce víc hlasů, aby se do takové situace již nedostali. To už by totiž zřejmě Gábina nemusela odpustit.

Vynikající Zonyga a Nývltová
Naopak výborné výkony předvedli klasicky Jiří Zonyga, který dokonce ukázal i motoristické vlohy, když v závěru svého vystoupení odjel z pódia na motorce a s tanečnicí za zády. Skvělá byla i Kamila Nývltová, která se otřepala z propadáku minulého týdne, kdy musela bojovat o záchranu v soutěži v Kdo s koho.

Standard odvedli Ondřej Ruml a Martina Pártlová, snad poprvé byli Ondřejem Soukupem chváleni Za pět dvanáct. Klasický výkon opatlaný medem, sirupem a jinými sladkostmi předvedl David Gránský.

Příště nás místo Noci zlomených srdcí čeká Banánová noc. Tak uvidíme, kdo uklouzne na slupce a kdo se probojuje mezi zbylých sedm statečných...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 295