Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: equustheplay.com

Harry Potter má ochranku na rozkrok

Daniel Radcliffe, nebo spíše jeho privátní partie budou při americké premiéře hry, v níž se na Broadway ocitne zcela nahý, předmětem zvláštní ochrany.

Herec, známý svou rolí kouzelnického učně Harryho Pottera, se během hry "Equus" svléká do naha a majitelé divadla se bojí, že by se návštěvníci mohli snažit do divadla propašovat fotoaparáty. K tomu totiž došlo už při premiéře hry v londýnském West Endu. V New Yorku se teď na ochranu jeho soukromí instaluje zvláštní zařízení.

"Když se ta hra začala hrát v Británii, některé příliš nadšené fanynky do divadla propašovaly fotoaparáty, aby si Daniela na jevišti vyfotily nahého. Všechny chtěly fotky, které by mohly ukázat známým a dát na internet. V New Yorku se budeme snažit ochranku posílit," řekl reportérům listu Daily Star jeden ze zúčastněných.

Organizátoři uvažují i o zesílení ochranky u vchodu na jeviště, aby mohli zaručit, že Daniel Radcliffe bude moci vcházet a odcházet, aniž by se na něj vrhaly davy. Daniel sám se přiznává, že je z newyorského debutu hodně nervózní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 128