Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Tarra White / foto: ceskeholky.cz

Nova chystá nahé zprávy

Televize Nova chystá netradiční lákadlo pro čtenáře a diváky svého internetového zpravodajství. A je to opravdu silný kalibr. Na monitorech počítačů budou zprávy předčítat nahé moderátorky.

Nepůjde však o známé tváře z Televizních novin jako jsou Lucie Borhyová, Renáta Czadernová či Markéta Fialová, místo toho se na obrazovce objeví pornohvězdy. A to doslova, mezi vyvolenými zprávařkami figuruje jméno Martiny Mrakviové, která v lechtivějším světě vystupuje pod pseudonymem Tarra White.

magazin.cz


 

Internetové zpravodajství Novy odstartuje 5. května, má být rozděleno do dvou částí, na seriózní a bulvárnější. Nahé zprávy poběží samozřejmě v červené části a pod názvem RedNews se budou vysílat půl hodiny před desátou večerní. Internetová redakce má čítat až 100 lidí, spřízněnost s Televizními novinami zase zdůrazní doména www.tn.cz.
 

Nova už s něčím podobným zkušenost má. Řada z vás si jistě vybaví její Počasíčko, kde se nahé dívky (a občas i nějaký ten muž) oblékaly podle toho, jaké mělo být druhý den právě počasí. Počasíčko však dlouho nevydrželo a po poměrně krátké době z obrazovek zmizelo.

 

Ve světě žádná novinka

Model nahých zpráv není ve světě žádnou novinkou, Naked News fungují na internetu, ale i na běžných televizních obrazovkách už dlouho. Celý koncept vznikl už v devadesátých letech, když nahá žena povzbuzovala k obchodu s akciemi na internetové burze.

 

Po lehkých modifikacích se pak všeodhalující zprávy objevily v amerických a kanadských televizích, později i v Austrálii a začaly dobývat i starý kontinent prostřednictvím sateletiních televizních stanic.

 

Formát je jednoduchý. Moderátorka čte zprávy a během toho předvádí striptýz. Co zpráva, to jde kus oblečení k zemi. Na konci relace je již zcela nahá.

 

Internetové Naked News TV odstartovaly v roce 2000 s jedinou moderátorkou. Dnes již má populární internetová televize, která žije z placeného přístupu, tým deseti svlékajících se zprávařek. Vznikla i mužská verze, ale zprávaři-striptéři nikdy nedosáhli popularity svých ženských protějšků.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 510