Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Britney v bikinách. Musí ještě cvičit?

Kdysi téměř vládla popovému království, teď se do něj chce nasoukat zpět zadními vrátky. Padlá popová princezna Britney Spears cvičí v posilovně, vrátila se do nahrávacího studia a chce další šanci. Co myslíte, je už ve formě?

Uplynulé týdny strávila Britney ve fitku, aby obnovila své sexy křivky, jimiž na přelomu století uchvátila zástupy fanoušků. Nyní si dala drobnou pauzu a ukázala se v bikinách na pláži. Jak moc je připravená na comeback? Už je to ono? Je to zase ta stará Britney?

 

Na pláži v Malibu se vydala ve společnosti přátel, aby se na sluníčku trochu odreagovala od dřiny v tělocvičně. Už má za sebou pořádnou porci hubnutí, podle některých zpráv shodila za poslední měsíc téměř deset kilo.

magazin.cz

 

Žluté bikiny se srdíčkem problematické zpěvačce vcelku slušely. I když britské i americké bulvární listy si okamžitě jedovatě přisadily, že jí byly plavky „poněkud malé a příliš těsné“.

 

Britney si přesto svůj „opušťák“ s chutí užila, četla magazíny, courala se po pláži, trochu se osvěžila ve vodě, konverzovala s kamarádkou a hlavně se více než na dřívějších fotografiích smála.

 

Vedle posilovny navštěvuje Spears také lekce zpěvu, její odhodlání vrátit svou vykolejenou kariéru zpět na úspěšnou dráhu se tak zdá nezdolné.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 977