Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Love Hewitt / foto: Shutterstock

Kdo je nejvíc sexy v televizi?

Stejně jako každý rok, tak i letos uděloval největší americký televizní magazín TV Guide titul Nejatraktivnější ženy a nejatraktivnějšího muže televizní obrazovky. Kdo uspěl?

Herečkou, která svou oslnivou krásou dokázala zaslepit největší počet televizních diváků, je devětadvacetiletá Jennifer Love Hewitt, zatímco okouzlující dvaačtyřicátník Patrick Dempsey sesbíral největší počet vavřínů v pánské kategorii.

magazin.cz

 

Oběma hercům, kteří byli diváky zvoleni jako nejatraktivnější herecké osobnosti televizní obrazovky za rok 2007, byla věnována prestižní titulní strana speciálního vydání magazínu TV Guide.

magazin.cz

 

Jak na stránkách magazínu uvedla jeho redaktorka Carol Dittbrenner, herci si našli své příznivce především kvůli svému účinkování v seriálech.

magazin.cz


"Patricka Dempseyho, který hraje doktora Dereka Shepherda v seriálu Chirurgové, prostě musí milovat každá žena. Není McVysněný jen tak, ztělesňuje ideálního partnera. Je vysoký, mužný, pohledný, inteligentní, se smyslem pro humor a navíc lékař," shrnula Dittbrennerová, proč na něj především ženská část diváků nedá dopustit.

magazin.cz

 

"Jennifer je zase ztělesněným snem všech mužů. Je sexy, krásná a muži by dali kdovíco za to, mít jí v posteli," uvedla a doplnila: „Pochází z Texasu, tak je v ní stále ještě kus divočiny, a to muže přitahuje.“

magazin.cz

 

Dodala, že hned na druhém místě se za ženy umístila Zoufalá manželka Eva Longoria a za muže hvězda seriálu Ztraceni Josh Holloway.

magazin.cz

 

Na seznamu nejžhavějších televizních tváří a těl je také Vanessa Williams, Taye Diggs, roztleskávačka z Hrdinů Hayden Panettiere nebo Dempseyho kolega z Chirurgů Justin Chambers.

A co Češky a Češi? Myslíte, že by tuzemské tváře mohly svým sex-appealem soupeřit s Patrickem, Joshem, Jennifer či Evou? A když ano, tak které?

Které české herečky jsou nejvíc sexy? A kdo z českých herců je nejatraktivnější?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 213