Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Monika Poslušná a Leoš Mareš / foto: korzo

Komplot na Mareše? Fotky s prostitutkou!

Populární moderátor Leoš Mareš je v pořádném průšvihu. Podle deníku Blesk si noc před nedělním X Factorem užíval s luxusní prostitutkou, a to v době, kdy chystá svatbu s přítelkyní Monikou Poslušnou.

Vše se prý odehrálo v noci ze soboty na neděli, kterou Mareš strávil na diskotéce na pražské Flóře. Notně posilněný alkoholem se tam údajně dobře bavil ve společnosti několika dívek, nejvíce jej přitom okouzlila blondýnka, s níž pak odešel a podle listu i strávil noc.
 

Deník nespecifikoval, kde se údajný sex s prostitutkou odehrál, má prý ale jednoznačné důkazy. Mareš celý incident odmítl jako komplot. V ranním vysílání Evropy 2 uvedl, že mu někdo nasypal prášky do pití, pak nafotil a lechtivé fotografie nyní slouží k vydírání.

 

„V pondělí mi zazvonil telefon, neznámé číslo. Ozval se ženský hlas a řekl větu, která mi vyrazila dech. Prý má velmi kompromitující fotografie mé osoby, o které mají zájem bulvární média. Kolik za to prý dám peněz,“ popsal v rádiu Mareš.

 

Netrpím na okna, ale mám ho

Z osudného večera si údajně nic nepamatuje. „Netrpím na stavy, které by se daly popsat jako okno, ale z toho večera si vážně nepamatuji vůbec nic. Mluvil jsem s lidmi okolo a zjišťoval, co se stalo. Myslím, že na mě někdo udělal boudu s jednoznačným účelem připravit mě o peníze, vydělat velké peníze,“ doplnil.

 

Podle Mareše skandál s přítelkyní Monikou, které chce říci „ano“ na červencové svatbě na zámku v Jemništi, společně ustojí.

 

„Postavila se za mě, zvládneme to. Napsala mi, že jsme rodina, držíme při sobě a to mě úplně rozsekalo. To je to nejdůležitější. Budeme řešit, co dál, je to pro mě ta nejhorší mediální chvíle,“ zakončil Mareš, který s Monikou vychovává tříletého syna Jakuba. 

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1 054