Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: egotastic

Pamela Anderson ve výprodeji

Hvězda seriálu Pobřežní hlídka a někdejší sexbomba se rozhodla vydražit své věci.

Lidé si jí už navždy budou pamatovat, jak běží po písečné pláži v červených jednodílných plavkách s výrazem modelky a natřásající se chloubou.

Jarní úklid
Pamela Anderson se nyní rozhodla udělat velký jarní úklid, který inicioval rozpad jejího již třetího manželství. V návaznosti na něj se chystá prodat jeden ze svých domů v Los Angeles, a než aby se s věcmi stěhovala, udělá raději aukci. Aneb jak zajímavě zpeněžit zbytečné krámy.

Fanoušků má stále dost, a jelikož se nestyděla a vynesla na světlo světa například sexy kalhotky, botky s podpatky jako dělanými pro striptérku nebo podprsenku, dá se očekávat, že pár (desítek) tisíc dolarů utrží.

Milovníci jednoho z nejoblíbenějších amerických seriálů, Pobřežní hlídky (Baywatch), si mohou dokonce pořídit originální filmový plovák, který nosila postava Pamely – CJ Parker. Aby toho nebylo málo, dostanete na něm i podpis pohasínající celebrity.

magazin.cz

Peníze půjdou na charitu
Poměrně zajímavou položkou je také Pamelina knihovna, ve které je prý k nalezení pěkných pár prostopášných titulů. Dále jsou na výběr třeba mnoho let staré žárovky.

Výprodej přišel měsíc poté, co bylo Pamelino manželství s Rickem Salomonem anulováno. Stalo se tak jen půl roku od jejich svatby v Las Vegas.

Herečka si ale zisky z aukce neponechá a, jak už u celebrit bývá dobrým zvykem, věnuje je na charitu.

magazin.cz

Prudérní jedinci poukazovali na výprodej obrovského množství matrací a doprovázejícího povlečení. Prý to dokresluje bouřlivý sexuální život s drsnými hochy, mezi něž patřili rockeři Tommy Lee a Kid Rock.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 148