Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
VIP Orbit / foto: Shutterstock

Modelka Vránová přepadla tramvaj

Na všechny, kteří se první májovou sobotu ocitli na stanici metra Anděl a v jeho blízkém okolí, čekalo netradiční setkání s celebritami.

magazin.cz
Do ulic se totiž vydala VIP Orbit kabelková hlídka. Ve složení s modelkou Andreou Kloboučkovou-Vránovou, moderátorkou Klárou Doležalovou, hercem a moderátorem Tomáš em Krejčířem a jeho kolegou Romanem Vojtkem kontrolovali, jaké žvýkačky kolemjdoucí žvýkají…

Bylo to v rámci reklamní kampaně, do které se modelka Andrea Kloboučková-Vránová ponořila natolik, že dokonce zastavila i tramvaj, aby zkontrolovala její řidičku. Okolostojícím zase se svými kolegy šmejdila v taškách.

Andrea také prozradila, že by chtěla s manželem, hokejistou Honzou Kloboučkem, pořídit tříleté dceři Aničce ještě nějakého sourozence. A nemělo by to prý trvat příliš dlouho. Chce, aby děti měli věkový rozdíl tři až čtyři roky, ten považuje stále krásná a vnadná modelka za ideální.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 122