Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Helena Houdová / foto: Shutterstock

Houdová je v tom a tajně se vdala

Světová topmodelka Helena Houdová připravila pro své fanoušky hned celou sadu překvapení. Nejen, že se tajně vdala, ale je dokonce i těhotná. Veřejně to poprvé přiznala po příletu z New Yorku.

Topmodelka Helena Houdová, která v sobotu přiletěla do Česka, umí dobře držet tajemství. Celých šest měsíců dokázala tajit těhotenství. Nyní šla poprvé s barvou ven, pohlaví svého prvorozeného potomka ale prozradit nechtěla. A to všem tajemstvím okolo Houdové ještě nebyl konec. Další prozradila Magazínu vzápětí - tajná svatba.

Peníze za svatbu na sirotčinec
„Svatba se konala jen v úzkém rodinném kruhu. Peníze, které bychom do svatby vrazili, raději s manželem, který se stejně jako já věnuje charitě, dáme sirtočinci v Kambodži. Pro nás je oslavou našeho svazku spíše dávat než brát,“ prozradila helena, která svatbu tajila stejně jako těhotenství více než šest měsíců.

Na své dítě se už tajně sezdaný pár velmi těší. První dítě přivede Helena na svět v rodném Česku. A důvod? "Hlavně kvůli rodině," říká topmodelka a dodává, že velkým plusem je i naše zdravotnictví, které je podle ní na světové špici v péči o novorozence. „Po porodu se ale vrátíme zpátky do Ameriky do New Yorku,“ dodala Houdová.

V Česku je podle svých slov jen na pár dní. "Přesněji na pět, jsem tu za rodinou a také si potřebuji nutně zařídit prodloužení víza do USA,“ prozradila Helena, která se poslední dobou věnuje více charitě než modelingu.

„Přijela jsem také okouknout přípravu letních táborů pro děti z dětských domovů, dětí z náhradní rodinné péče, dětí s tělesným či psychickým postižením a dětí uprchlíků, které Nadace Slunečnice již několikátý rok podporuje,“ uvedla a dodala, že Praha a Plzeň jsou zastávkami na její cestě z New Yorku do Cannes na filmový festival, kde pořádá její Slunečnice/Sunflower Children charitativní večer.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40