Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Šmíroval zadečky, půjde za katr

Okukoval ženská pozadí v sukýnkách a to se mu nevyplatilo.

Což o to, podívat se v jarním opojení smyslů za dívkou v nebezpečně krátké sukýnce, to je oblíbená pánská kratochvíle a pro mnohé snad i důvod, proč vůbec vycházet ven, ale nic se nemá přehánět.

Za fotky zadků čtyři roky
Jeden šmírák z italských Benátek to totiž trochu přepískl, když údajně vyfotografoval pozadí více než tří tisíc dívek a žen. Tomu se kriminalistickou hantýrkou říká množství větší než malé a nelze se divit, že náruživý voyer nejspíše poputuje do vězení.

Jeho postup byl důmyslný: kamerku měl ukrytou v příruční tašce. Policie ho dopadla ve chvíli, kdy se podezřele potloukal kolem ženy na jednom z nejrušnějších benátských náměstí.

Osmatřicetiletý Ital byl obviněn z narušování osobní svobody, za což mu hrozí až čtyři roky odnětí svobody. Inu, tvrdý trest za relativně nevinnou zábavu.

Policejní video ukazuje šmíráka přímo v akci. Povětšinou šel za vyhlédnutou kořistí – ženou v krátké sukýnce – a snažil se tašku přiblížit co možná nejvíce k jejím nohám, aby získal ideální výhled.

Doma má ženu a děti
Policejní úředníky toto chování trklo, když zjistili, že se takhle ochomýtá pouze kolem specificky oděných žen. Pak už nebylo těžké přijít na to, že v tašce je díra se zvědavým očkem.

Největší hody šmírák měl ve chvíli, kdy se dívka ohnula. V takovém případě mával taškou, aby získal co nejlepší obrázky z odhaleného pozadí.

Po zatčení byla výtržníkovi zabavena DVDčka, která obsahovala na tři tisíce obrázků s ženskými pozadími. Viník se přiznal, že svou zábavu praktikoval po celé dva roky.

Policie nechce zveřejnit jeho jméno, uvedla však, že je šmírák ženatý, má dvě malé děti a byl v poměrně dobrém zaměstnání v nedalekém městečku.

Jak vidno, občas je třeba si dát pozor, co fotíte a hlavně to nepřehánět.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 136