Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Žárlivec prodává manželku na netu

Žárlivý manžel nabízel svou manželku k prodeji na eBay, protože ji podezříval z nevěry.

“Prodám podvodnici, lhářku a cizoložnici, nejvyšší nabídce,” psalo se v inzerátu čtyřiačtyřicetiletého muže na eBay, který okamžitě zaujal návštěvníky aukce a začal kolovat po internetu.

Paul a Sharon spolu žili v manželství 24 let, když manžel začal svou ženu podezírat z cizoložství a nabídl ji k prodeji. Jeho žena to vehementně popírá a případ začala vyšetřovat policie, kvůli podezření z obtěžování.

V záchvatu vzteku
Paul, který pracuje v metru, slyšel v březnu zvěsti o tom, že jeho žena má poměr s kolegou v práci. “Začal jsem ji sledovat, kontrolovat emaily a zjistil, že je to pravda. Psali si o svých sexuálních zážitcích a plánovali si společnou budoucnost,” popisuje Paul, jak se jeho podezření potvrdilo. “To mě zničilo. Sbalil jsem jí tašku a vyhodil ji z bytu.”

Po dvou týdnech ho ale Sharon uprosila, aby jí vzal zpět. Jenže krátce na to ji opět přistihl při lži a tak v záchvatu vzteku vyvěsil svůj inzerát na eBay. “Když jsem se uklidnil, uvědomil jsem si, že jsem udělal blbost a inzerát stáhl. Měl jsem zkrátka hrozný vztek.”

Sharon si to ponížení ovšem nenechala líbit a se svým kolegou podala na Paula trestní oznámení. Muž, se kterým měla být nevěrná, se k případu sice nevyjádřil, ale jeho manželka řekla deníku Sun: “Nikdy se mezi nimi nic nestalo. Jen spolupracují v jedné kanceláři. To je vše.”

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 76