Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Radcliffe / foto: Shutterstock

Osm sexy hvězd pro holky

Na páteční odpoledne jsme připravili zejména pro dámy několik sexy chlapíků. Vedle Daniela Radcliffa je tu Zac Efron, polonahý David Beckham nebo třeba Pirát z Karibiku Johnny Depp a další.

Začínáme mezinárodní fotbalovou ikonou Davidem Beckhamem. Fotbalista Los Angeles Galaxy má všechno – statut celebrity, milióny dolarů na kontě, hvězdnou manželku Viktorii, styl, charisma. Už dávno to není pouze fotbalový hráč, impérium Beckham vydělává mimo trávník dokonce mnohem více.

magazin.cz

 

Naše číslo dvě? Daniel Craig. Nový skvělý James Bond. Než zazářil v Casino Royal, nikdo nevěřil, že roli agenta 007 zvládne. A on to dokázal s prstem v nose, byl úžasný. Na podzim vtrhne do kin už podruhé v roli legendárního špióna a dámy se těší, že zase ukáže své vypracované tělo.

 
magazin.cz
 

Třetím v pořadí je Christian Bale. Skvělý a talentovaný herec schopný zahrát široké spektrum rolí. Charismatický Batman i děsivý týpek z Amerického psycha. A hlavně pohledný chlap!

 
magazin.cz
 

Brad Pitt nesmí chybět, když je řeč o sexy mužích. Společně s Angelinou Jolie tvoří zřejmě nejpopulárnější pár planety přezdívaný Brangelina. Spokojená dvojice nyní čeká dvojčata a početná rodina se tak zase rozroste.

 
magazin.cz
 

Clive Owen zazářil v Potomcích lidí a pak sejmul všechny v krvavém thrilleru plném krve, akčních scén, stříleček, mrkve a sexu. V domovské Británii zvolili Cliva společně s Danielem Craigem za nejlépe oblékané muže, asistoval jim ještě Jude Law. Šílí po něm dívky a ženy na celém světě, ve Francii jej vybraly do Top 15 nejvíc sexy chlápků planety.

 
magazin.cz
 

V našem přehledu nechybí ani charismatický Pirát z Karibiku Johnny Depp. Johnny není pouze herec, hraje také na kytaru a dokonce nahrál sólové album, společně s partnerkou Vanessou Paradise má ve Francii vinici a spoluvlastník restauraci Man Ray poblíž pařížského Champs-Elysées.

 
magazin.cz

Následující dva holobrádci. Prvním je sympaťák z Muzikálu ze střední Zac Efron, který už stačil zlomit bezpočet dívčích srdcí, obzvláště pokud se ukáže bez trička...

magazin.cz


...tím druhým je pak kouzelnický učeň Harry Potter alias Daniel Radcliffe, který chce nálepku brejlatého čaroděje sundat za každou cenu. A tak přijímá celkem dost kontroverzních rolí. Při jedné z nich se ukazuje na divadelním jevišti zcela nahý. Ale ani takto není k zahození, co myslíte?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 758