Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leoš Mareš / foto: leosmares.cz

Další špína na Mareše. Prý šňupe

Po nedávném skandálu s nahými fotografiemi čelí moderátor Leoš Mareš dalšímu nařčení. V posledním vydání o něm týdeník Pestrý svět napsal, že „jede na kokainu“. Oblíbený spíkr to ale hází za hlavu, k soudu se nechystá.

Týdeník se odvolal na zlé jazyky, podle nichž prý „koketuje s kokainem“. Droga ho má zbavovat pověstné trémy a pomáhá mu prý se zvládáním vražedného pracovního tempa. „Že Mareš čas od času po povzbuzujícím bílém prášku sáhne, to si myslí i jeho kolegové,“ napsal časopis.

 

Nasazení Leoše Mareše a jeho pracovní vytížení je opravdu veliké. Zvládá moderovat i tři akce za večer a ráno brzo vstává, aby stíhal své ranní vysílání v rádiu. Moderátor se k celé věci nechtěl vyjádřit, zato jeho přítelkyně Monika Poslušná má ve věci jasno.

 

„Leoš je prostě hyperaktivní. On je hrozná konzerva, nikdy nezkusil ani marihuanu, nikdy ani nekouřil a k drogám má odpor. U soudu to ale nikomu vymlouvat nebudeme, jen by se v tom zbytečně šťouralo,“ citoval Marešovu nastávající deník Aha!.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 702