Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ugly Betty / foto: ABC

Victoria Beckham je bez podpatků dutá

Jen málokoho by asi napadlo, že boty na vysokém podpatku mají pro Victorii Beckham nějaký hlubší význam. Ona je ale přesvědčená, že jí vysoké podpatky nejen prodlužují výšku, ale i vylepšují myšlení.

Victoria, která byla během posledních let viděna pouze v obuvi na vysokém podpatku, přiznala, že by jí nikdo v životě nedonutil obout si boty bez podpatku.

 
Podpatky i doma

"Miluji vysoké podpatky. Cítím se v nich vrcholně žensky a navíc mi pomáhají koncentrovat myšlení. Neptejte se mě, jak je to možné, ale je to tak," uvedla ex Spice Girl v interview pro hudební kanál MTV.


"Protože nesnáším tenisky, nemohu chodit ani cvičit. Ráda bych si do fitka zašla, ale prostě nemohu. Ty placaté botky prostě neobuji. Nikdy. V hubnutí mi pomáhá jedině absence konzumace jídla," dodala ultra štíhlá ikona.

 

Manželka fotbalového záložníka Davida Beckhama dodala, že lodičky s vysokým podpatkem neodkládá ani doma. „Když jsem doma s Davidem a dětmi, vždycky je mám na sobě,“ potvrdila, že neexistuje žádná výjimka v její stylu obouvání.

 

Proč se neusmívá? Co bude dál?

Čtyřiatřicetiletá matka tří dětí také v rozhovoru vysvětlovala, proč se tak zřídka usmívá. Proč neustále vypadá nakvašeně, přestože má podle mínění mnohých pohádkový život a za muže jednoho z nejobletovanějších a nejbohatších mužů světa. „Když vidím své fotografie, vždycky si pomyslím něco podobného. Ale to není záměr, prostě jen takhle vypadám,“ uvedla.

 

Někdejší „spajska“ dodala, že se nyní hodlá soustředit pouze na módu, oznámila, že chce vypustit na britský trh novou značku oblečení. Zpívání už chce definitivně pověsit na hřebíček, což hudební svět nejspíše oplakávat nebude.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 254